Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρικαλινά «ξεκατινιάσματα» στην… τελεόραση με την κυρά Καινούργιου

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή, του Βασίλη Βουτσελά, πρώην συζύγου της Τρικαλινής Σοφίας Μαργαρίτη που συμμετέχει στο Survivor με την κόκκινη ομάδα των διασήμων.

Σήμερα το πρωί, ο πρώην σύζυγος της Σοφίας αποκάλυψε πως εκείνος έχει την αποκλειστική επιμέλεια των δύο κοριτσιών και όχι η μητέρα τους και πως η Σοφία, πριν μπει στο παιχνίδι, είχε να δει αρκετό καιρό τα παιδιά της.

«Εδώ και τρία χρόνια που έχουμε χωρίσει, από την πρώτη μέρα αγωνίστηκα για να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου. Με ενοχλεί που αναφέρεται συνέχεια στα παιδιά, πως τα έχει παρατήσει και δεν είναι εδώ να τα σκεπάσει. Αυτά εμένα με προσβάλλουν. Δεν ξέραμε ότι θα πάει στο Survivor. ​Το Σαββατοκύριακο που πέταξαν για τον Άγιο Δομίνικο τα παιδιά την περίμεναν και δεν είχαμε ενημέρωση. Από τον Αύγουστο που έχω την επιμέλεια δεν έβλεπε τα παιδιά. Τον Οκτώβριο ζήτησε να πάμε και πάλι σε δικαστήριο για να τα βλέπει. Τα είδε περιστασιακά κάποια απογεύματα και ένα – δυο Σαββατοκύριακα και μετά πάλι εξαφανίστηκε» δήλωσε ο Βασίλης Βουτσελάς.

«Χρησιμοποιεί τα παιδιά και παίζει το θέατρο του παραλόγου. Από τον Άγιο Δομίνικο επικοινώνησαν μαζί μας και μίλησαν οι μικρές με τη μητέρα τους. Με ενόχλησε που έχει ακουστεί ότι τα παιδιά τα μεγαλώνει η μητέρα τους. Δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με την πρώην σύζυγό μου. Πήγε στο Survivor για δημοσιότητα, να προβληθεί και να ανοίξουν άλλες πόρτες. Δεν μπορώ να ξέρω» τόνισε επίσης ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή