Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρικαλινοί δρομείς στον μαραθώνιο της Βαλένθια

Άλλη μια εντυπωσιακή παρουσία κατέγραψε ο σύλλογος δρομέων Τρικάλων καθώς τρεις Τρικαλινοί δρομείς παραβρέθηκαν σε Μαραθώνιο του εξωτερικού .

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μουχάκης , ο ταμίας Χρήστος Λίπας και το μέλος Αποστόλης Πατσιάς , ταξίδεψαν στην Ισπανία και έλαβαν μέρος στον Μαραθώνιο της Βαλένθιας , σε εναν από τους διασημότερους Μαραθωνίους του κόσμου!

Ο συγκεκριμένος αγώνας , ο μεγαλύτερος της Ισπανίας ,διεξάγεται σε εντελώς επίπεδη διαδρομή και παράλληλα με τις ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν , τον κατατάσουν σε έναν από τους γρηγορότερους και δημοφιλέστερους Μαραθωνίους . Στον αγώνα συμμετείχαν περισσσότεροι από 25.000 δρομείς , ενώ έντονο ήταν και το Ελληνικό στοιχείο, με 125 συμπατριώτες μας να λαμβάνουν μέρος .

Στα αποτελέσματα , την καλύτερη επίδοση από τους Τρικαλινούς δρομείς , πέτυχε ο Δημήτρης Μουχάκης , που κινήθηκε από την αρχή πολύ γρήγορα , και παρόλα τα στομαχικά πρόβληματα που αντιμετώπισε από τα μισά περίπου της διαδρομής κατάφερε να τερματίσει κοντά στο ατομικό του ρεκόρ πετυχαίνοντας επίδοση 3:07:31 .

Ο Χρίστος Λίπας τερμάτισε κάτω από τις τρισήμισι ώρες , σε χρόνο 3:29:32 , ενώ ο Αποστόλης Πατσιάς ολοκλήρωσε την Μαραθώνια απόσταση σε 3:41:29 .

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στον αγώνα σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις , με τον Κενυάτη Kelvin Kiptum ,να τερματίζει σε 2:01:53 (4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών) , ενώ και στις γυναίκες η Beriso Amane πέτυχε την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών με χρόνο 2:14:58 .

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή