Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρικαλινοί καλλιτέχνες εξυμνούν τον Μητροπάνο

«Με Μητροπάνο Συντροφιά»: Το ζεϊμπέκικο αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, από Τρικαλινούς καλλιτέχνες

Ένα νέο τραγούδι που αναβιώνει τη μαγεία του παρελθόντος, σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, πρόκειται να παρουσιαστεί στα Τρίκαλα. Την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 9.30 μ.μ., στη Σουίτα Art Cafe, οι φίλοι της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παρουσίαση του τραγουδιού «Με Μητροπάνο Συντροφιά», ένα έργο που φέρει τη σφραγίδα του συντοπίτη μας, του Μιχάλη Ταμπούκα, σε στίχους της Αντιγονης Ξάνθη.

Το ζεϊμπέκικο, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου Γενάρη, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στο YouTube, με περισσότερες από 71.000 προβολές, ενώ στην πρώτη του παρουσίαση στην Αθήνα, στο “ALICO” στο Γκάζι, απέσπασε θερμές αντιδράσεις αλλά και την παρουσία του Τρικαλινού Υπουργού Δημήτρη Παπαστεργίου.

Η σχεδόν αποκλειστική ενασχόληση Τρικαλινών καλλιτεχνών από το ξεκίνημα της σύνθεσης του συγκεκριμένου τραγουδιού, δίνει μια ξεχωριστή νότα σε αυτή τη μουσική δημιουργία.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες Αχιλλέας Τσακμάκης στο μπουζούκι, Ειρήνη Καραβασίλη στο τραγούδι, Βάιος Κρικέλης στην κιθάρα και στο τραγούδι, καθώς και ο Ανδρέας Τσέγας στο πιάνο.

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και νοσταλγία, αφιερωμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές του λαϊκού τραγουδιού, που με τη μουσική του ζει αναλλοίωτος στις καρδιές μας, τον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή