Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρικαλινοί μηχανικοί συμμετείχαν στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης

Το Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Περιφερειακών Τμημάτων ΤΕΕ, που πραγματοποιήθηκε από 19 έως 22 Απριλίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αερογέφυρας Αγρινίου.

Η ομάδα που εκπροσώπησε το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλοθοσφαίρισης Περιφερειακών Τμημάτων ΤΕΕ, που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο υπό τη διοργάνωση του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ στις 20, 21 και 22 Απριλίου, στελεχώθηκε από Τρικαλινούς μηχανικούς οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πάλεψαν όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και ολοκλήρωσαν το τουρνουά με εμφατική νίκη κατακτώντας την 5η θέση.

Την προσπάθεια τους στήριξε από κοντά ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ, Νικόλαος Παπαγεωργίου, ενώ ενεργά μέλη της ομάδας ήταν ο πρόεδρος της Ν.Ε. Τρικάλων  Απόστολος Μπαταβάνης και ο αντιπρόεδρος Δημήτριος Μούρκας.

Χρέη προπονητή ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία ο πρώην πρόεδρος της Ν.Ε. Τρικάλων Νικόλαος Λιάκος ενώ αρχηγός της ομάδας ο οποίος παρέλαβε και το βραβείο για την κατάκτηση της 5ης θέσης ήταν ο Αθανάσιος Λίπας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές, στο Περιφερειακό Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ για την ανάληψη της πρωτοβουλίας να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν μια πολύ απαιτητική διοργάνωση με τόσο επιτυχημένο και άρτιο τρόπο. Το σημαντικότερο στοιχείο ήταν ότι στα πλαίσια του πρωταθλήματος δόθηκε η ευκαιρία σε μηχανικούς από όλα τα σημεία της Ελλάδας να συναντηθούν στην όμορφη πόλη του Αγρινίου και να ανταλλάξουν απόψεις για όλα τα θέματα της καθημερινότητας τους.

Την ομάδα του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ συγκρότησαν οι εξής:

ΜΠΑΤΑΒΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – Πολιτικός Μηχ., ΜΟΥΡΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Αρχιτέκτων Μηχ., ΜΟΥΡΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Πολιτικός Μηχ., ΛΙΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – Αγρονόμος/Τοπογράφος Μηχ., ΒΡΑΚΑΣ ΝΙΚΟΣ – Ηλεκτρολόγος Μηχ., ΜΟΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – Αγρονόμος/Τοπογράφος, ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Κτηματομεσιτικά, ΤΡΙΓΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – Αγρονόμος/Τοπογράφος, ΤΖΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ – Πολιτικός Μηχ., ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ – Πολιτικός Μηχ., ΜΠΑΛΚΙΖΑΣ ΘΩΜΑΣ – Εκπαιδευτικός, ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – Έμπορος, ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ – Ηλεκτρολόγος Μηχ.

 

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και υλικό από τη διοργάνωση και τη συμμετοχή του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ, όπως αποτελέσματα αγώνων, τη σύνθεση της ομάδας και άλλες πληροφορίες.

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: https://neaait.gr/sto-agrinio-to-1o-panellinio-protathlima-mpasket-perifereiakon-tmimaton-tee/

 

ΡΟΣΤΕΡ ΟΜΑΔΑΣ: https://www.basketaki.com/teams/tee-kent-dut-thessal/roster

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ: https://www.basketaki.com/teams/tee-kent-dut-thessal/results

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Α. ΜΠΑΤΑΒΑΝΗΣ: https://fb.watch/k4FZN7Urv4/

 

 

Εκ της ΝΕ ΤΕΕ Τρικάλων

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή