Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρικαλινοί ζητούν να ληφθούν μέτρα για να αποφευχθεί η τραγωδία! (φωτό)

Έκλεισαν συμβολικά το δρόμο ζητώντας μέτρα οδικής προστασίας στη Λεπτοκαρυά – Από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα μέχρι τώρα στον δρόμο για Σωτήρα

Θορυβημένοι και οργισμένοι είναι οι κάτοικοι της Λεπτοκαρυάς Τρικάλων μετά το χθεσινό ατύχημα με αγροτικό αυτοκίνητο στην περιοχή.

Θυμίζουμε ότι όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, ένα αγροτικό που κινούταν από Τρίκαλα προς Σωτήρα, στο σημείο της Λεπτοκαρυάς μετά από μια τρελή πορεία προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και αμέσως μετά εκτοξεύτηκε κυριολεκτικά πάνω σε αυλή παρακείμενου σπιτιού και δίπλα σε φροντιστήριο Αγγλικών στο οποίο εκείνη την ώρα προσερχόταν δεκάδες παιδιά της περιοχής.

Ζητούν υπέργεια διάβαση και αυστηρό έλεγχο στα ΙΧ για την τήρηση του ορίου ταχύτητα

Μετά λοιπόν και αυτό το ατύχημα, γονείς, παιδιά και κάτοικοι της περιοχής έκλεισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας τον δρόμο για μισή ώρα περίπου, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα.

Συγκεκριμένα, ζητούν υπέργεια διάβαση ώστε κάτοικοι και κυρίως τα παιδιά να κινούνται με ασφάλεια, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν στο Trikalanews.gr, ότι θα πρέπει να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι, ίσως και μέσα από την τοποθέτηση ραντάρ ταχύτητας.

Όπως τόνισαν κάτοικοι και γονείς της περιοχής, από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα ενώ σημείωσαν ότι διαρκώς απευθύνονται στις αρμόδιες Αρχές ώστε να ληφθούν μέτρα, μιας και ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν.

Στο συγκεκριμένο σημείο δε πάρα πολλά οχήματα εκμεταλλευόμενα  την ευθεία που διαμορφώνεται από την αερογέφυρα κι έπειτα, κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα αγνοώντας σήματα και κώδικες οδικής κυκλοφορίας.

Να σημειωθεί ότι με τον εν λόγω δρόμο γειτονεύουν ένα φροντιστήριο και δύο σχολεία, καθώς και σπίτια όπου διαμένουν μικρά παιδιά. Ήδη έχει σηματοδοτημένη διάβαση πεζών με φανάρι προειδοποίησης στην οποία όμως κανείς διερχόμενος οδηγός δεν δίνει σημασία.

Το ζήτημα είναι γνωστό εδώ και καιρό στις αρμόδιες αρχές και μένει να δούμε αν και πότε θα αντιδράσουν πιο δραστικά και πιο ουσιαστικά.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή