Τρικαλινός φοιτητής σε Παγκόσμιο διαγωνισμό Χημικής Μηχανικής

Έκκληση σε Δήμο και τοπικές επιχειρήσεις για στήριξης της προσπάθειας

Σε Παγκόσμιο διαγωνισμό Χημικής Μηχανικής στις ΗΠΑ θα λάβει μέρος ο Τρικαλινός φοιτητής Αθανάσιος Κατσακιώρης και μέσω επιστολής του στο Trikalanews.gr απευθύνει έκκληση προς τον Δήμο Τρικκαίων αλλά και τις τοπικές επιχειρήσεις προκειμένου να βρεθούν χορηγίες και να καταφέρει ο ίδιος και η ομάδα του να καταφέρουν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Η επιστολή

Ονομάζομαι Κατσακιώρης Αθανάσιος και είμαι Τρικαλινός φοιτητής που σπουδάζει στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Εγώ και η υπόλοιπη ομάδα μου από το Πολυτεχνείο (Εριφύλη Χριστοφορίδη, Ορέστης Πουλιάσης και Χρήστος Μαδαμόπουλος) πρόκειται να λάβουμε μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό Χημικής Μηχανικής Chem-e-Car, ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια του συνεδρίου του Αμερικανικού Ινστιτούτου Χημικής Μηχανικής (AICHE).

Λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στη ανακοίνωση που εξέδωσε η Σχολή μας για την συμμετοχή μας εκεί. (Η Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ στο διαγωνισμό Chem-E-Car του AIChE – Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. (ntua.gr).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Νοέμβρη του 2023 στο Ορλάντο της Φλόριντα και η ομάδα μας (μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας) θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα 40 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Στον παραπάνω υπερσύνδεσμο, αναφέρεται και η επίδοση που κάναμε (39εκ απο τον επιθυμητό στόχο). Η συγκεκριμένη επίδοση με βάσει τα περσινά δεδομένα μας κατατάσσει στις 5 πρώτες θέσεις παγκοσμίως!

Αυτή την στιγμή η ομάδα μας βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγών, καθώς ένα ταξίδι 4 φοιτητών και ενός συνοδού Καθηγητή για τις ΗΠΑ είναι αρκετά κοστοβόρο (μεταφορικά, διαμονή, συμμετοχή στο συνέδριο, εμφανίσεις ομάδας, διατροφή κλπ.). Η πόλη των Τρικάλων έχει δείξει έμπρακτα πολλές φορές πως στηρίζει αντίστοιχες προσπάθειες νέων ανθρώπων.

Εκ μέρους όλης της ομάδας μου θα θέλαμε να κάνουμε μια έκκληση στην Τοπική Κοινωνία των Τρικάλων (Δήμος Τρικκαίων, Επιχειρήσεις κλπ.), μέσω της δική σας ψηφιακής εφημερίδας, να στηρίξουν την προσπάθεια μας όσο το δυνατόν είναι αυτό εφικτό. Θα χαρούμε πολύ η προσπάθεια και ο κόπος μας να βρει ανταπόκριση, μέσω της δική σας εφημερίδας.

Για επιπλέον πληροφορίες: 6980291589

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Κατσακιώρης Αθανάσιος

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Τρίκαλα: Καίγονται τα σκουπίδια στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Τρίκαλα: Καίγονται τα σκουπίδια στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων …
Κρήτη: Μια βραδιά βγαλμένη από παραμύθι, με πιάνο πάνω στα νερά (photo-video)

Κρήτη: Μια βραδιά βγαλμένη από παραμύθι, με πιάνο πάνω στα νερά (photo-video)

Μαγευτική συναυλία της Έλενας Ξυδιά στη λίμνη του Αγίου Νικολάου …
Αίτηση πτώχευσης για την ιστορική οινοποιία Τσάνταλη

Αίτηση πτώχευσης για την ιστορική οινοποιία Τσάνταλη

Η ιστορική οινοποιία Τσάνταλη κατέθεσε αίτηση πτώχευσης, αντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια …
Τιμητικές πλακέτες στους κτηνιάτρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των μηρυκαστικών

Τιμητικές πλακέτες στους κτηνιάτρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των μηρυκαστικών

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης που συνεχίζουν τους ελέγχους …