Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τροχαίο με εγκατάλειψη στα Τρίκαλα

Στο νοσοκομείο με τραύματα κατέληξε 15χρονη Τρικαλινή που κινούταν με το μοτοποδήλατό της κοντά στο σούπερ μάρκετ Γαλαξίας του Πύργου, όταν οδηγός ΙΧ που διερχόταν από το σημείο την παρέσυρε αλλά και την εγκατέλειψε αβοήθητη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το κορίτσι στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένο, ενώ από την πρώτη στιγμή η αστυνομία, συντόνισε έρευνες για τον εντοπισμό του ανεύθυνου οδηγού.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση, ο οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές με την υπόθεση να παίρνει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Να σημειωθεί ότι οι δυνάμεις της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός προσπαθώντας να καλύψουν όλο το οδικό δίκτυο της περιοχής, με στόχο την εφαρμογή του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τον περιορισμό των τροχαίων, ώστε να μην βρισκόμαστε μπροστά σε τραγικά συμβάντα, όπως η χθεσινή περίπτωση του δυστυχήματος στην περιοχή της Φαρκαδόνας.

Χρειάζεται βέβαια και η ευαισθητοποίηση των οδηγών οι οποίοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο μέσα στον αστικό ιστό όσο και στο περιφερειακό οδικό δίκτυο του νομού.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή