Τρόφιμα στον ΕΕΣ από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επίσκεψη κλιμακίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Σπηλιόπουλο και τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Στέργιο Νίντο, με σκοπό την παράδοση τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών τα οποία συγκέντρωσε η Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων.

Τα είδη θα διανεμηθούν από τον Ερυθρό Σταυρό, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, αυτές τις άγιες μέρες, σε οικογένειες συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Σπηλιόπουλος αναφέρθηκε και στο σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την εκπαίδευση των Αστυνομικών στις πρώτες βοήθειες και ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Τμήματος Νικολέτα Μπρουζούκη.

Η κα. Μπρουζούκη με τη σειρά της αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα και σπουδαιότητα της γνώσης πρώτων βοηθειών από την πλευρά των Αστυνομικών και ευχαρίστησε, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος, για την προσφορά των ειδών.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή