Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρομακτικό τροχαίο -Τραυματίστηκε 50χρονος δικυκλιστής

Με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο οδηγός της μηχανής

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» σήμερα το απόγευμα ένας άνδρας 50 ετών μετά από τρομακτικό τροχαίο που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Πύργου-Κατακόλου, έξω ακριβώς από το γήπεδο του Κατακόλου.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες όλα έγιναν λίγο πριν τις 5:30. Ένα αυτοκίνητο τύπου SUV που είχε κατεύθυνση προς Πύργο, είχε σταματήσει στο δρόμο ακριβώς πάνω στη στροφή, ένα δεύτερο όχημα που ακολουθούσε μείωσε ταχύτητα για να μην το παρασύρει και τότε, ο 50χρονος άνδρας που οδηγούσε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο όχημα που προπορευόταν. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο οδηγός της μηχανής εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα μακριά, ενώ το όχημα με το οποίο συγκρούστηκε υπέστη σοβαρές ζημιές.

Την ώρα που σημειώθηκε το ατύχημα, ήταν σε εξέλιξη η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΣ ΠΥΡΓΟΣ, οι παίκτες της οποίας έντρομοι βγήκαν έξω και αντίκρισαν στο οδόστρωμα τον 50χρονο άνδρα και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο το πλήρωμα του οποίου προσέφερε αρχικά τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, μεταφέροντας τον στην συνέχεια στο νοσοκομείο του Πύργου.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο οδηγός του SUV, του αυτοκινήτου που είχε σταματήσει στον δρόμο, εγκατέλειψε το σημείο μετά το ατύχημα, με τους άνδρες της αστυνομίας να τον εντοπίζουν λίγο αργότερα.

Όπως μαθαίνουμε, ο 50χρονος άνδρας νοσηλεύεται στο Γενικό του Πύργου με τα τραύματά του να μην εμπνέουν κάποια ανησυχία για την υγεία του.

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή