Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τσιάκαλος: “Με έκοψαν διότι ήμουν πολύ επικίνδυνος να εκλεγώ”

Βαρύ κατηγορώ από τον Γιώργο Τσιάκαλο σε δηλώσεις του στο Ράδιο Ζυγός. Ο νυν του ΣΕΠΕ Τρικάλων κόπηκε από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και εξέφρασε την πικρία του από αυτή την στάση θεωρώντας ότι κόπηκε επειδή είχε πολλές πιθανότητες να εκλεγεί.

«Υπήρξε μια διαίσθηση η οποία επιβεβαιώθηκε ως μεθόδευση για να αποκλειστώ από το ψηφοδέλτιο. Σήκωσα στις πλάτες ου ένα μεγάλο κομμάτι της πρώιμης προεκλογικής περιόδου και όταν κατάλαβα ότι υπήρξε μία τέτοια μεθόδευση να μείνω εκτός, δήλωσα την παραίτησή μου».

Όταν ήρθε στη Φιλύρα ο Τσίπρας δεν ήξερε ότι ήταν κομμένος. «Το πληροφορήθηκα όταν τέλειωσε η συνεδρίαση της επιτροπής. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε δεν ταιριάζει σε οποιοδήποτε κόμμα… πολύ περισσότερο σε εμένα που έκανα μια έντιμη προσπάθεια αλλά είμαι αναγκασμένος να πω και την αλήθεια διότι κάποιοι μπορεί να πίστεψαν ότι έφυγα από μονός μου.

Η αίσθηση η δική μου είναι ότι ήμουν πολύ επικίνδυνος να εκλεγώ… και αυτός που είναι δυνατό άλογο του κόβουν τα πόδια. Έχω μια πολιτική διαδρομή πολλά χρόνια και δεν θα επιστρέψω σε κανέναν να την τσαλακώσει» είπε μεταξύ άλλων.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή