Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τσικνοπέμπτη αγάπης από το ΜοιράΖΩμαι (φωτό)

Άλλη μια δράση που τελικά καθιερώθηκε!

Για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης ο Σύλλογος ΜοιράΖΩμαι σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, το Ροταριανό Όμιλο Τρικάλων και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης, και με την βοήθεια επαγγελματιών της περιοχής, πραγματοποίησε ψήσιμο στο σχολείο των Αγ. Αποστόλων, με σκοπό να διανείμει έτοιμα γεύματα στους κατοίκους των πιο απομακρυσμένων χωριών του Νομού μας!

Τα χωριά στα οποία έφτασε η αλυσίδα αγάπης του «ΜοιράΖΩμαι» ήταν τα εξής:

Ανθούσα, Κατάφυτο, Μηλιά, Κρανιά, Χαλίκι, Πολυθέα, Γαρδίκι, Αθαμανία, Παλαιοχώρι, Ασπροκκλησιά, Ψήλωμα, Κεράσουλα,  Άγιος Νικόλαος, Δροσοχώρι, Πύρρα, Νεράιδα, Λαφίνα, Κορυφή, Αρματωλικό, Παχτούρι, Αετός, Βαλκάνο, Πολυνέρι, Μοσχόφυτο, Μυρόφυλλο, Γκολφάρι, Γλύστρα, Νέα Πεύκη, Βαθύρρευμα, Λιβαδοχώρι, Παράμερο.

Η συγκεκριμένη δράση έλαβε χώρα για δεύτερη χρονιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι!

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των εθελοντών, ακόμα μεγαλύτερη από πέρυσι! Άκρως συγκινητική όμως ήταν και η αντίδραση των ανθρώπων την ώρα της παραλαβής των γευμάτων τους!

Θα θέλαμε, να ευχαριστήσουμε, μέσα από την καρδιά μας όσους βοήθησαν και φέτος στο  καθιερωμένο ψήσιμο της Τσικνοπέμπτης του συλλόγου μας ΜοιράΖΩμαι με σκοπό τη διανομή φαγητού σε χωριά του ορεινού όγκου του Νομού Τρικάλων.

Ευχαριστούμε επίσης για  την πολύτιμη βοήθεια τους, τον Δήμο Τρικκαίων – ο οποίος μας παραχώρησε το χώρο του σχολείου στους Αγίους Αποστόλους – καθώς και τους Δήμους Μετεώρων και Πύλης.  Θα ήταν παράλειψη φυσικά να μην ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την προσφορά των προϊόντων τους!

Πιο συγκεκριμένα, για την προσφορά των κρεάτων ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες Το Αυθεντικό του Απόστολου Σκαμπαρδώνη και Χοιροφάρμ, το ψητοπωλείο Φαν, τα κρεοπωλεία Αυγέρης, Βαμπούλας, Ευθυμίου, Καλλιάγρας, Νιαβής, Ρόμπος, Σουλιώτης, και Σουφλιάς.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τα Αρτοποιεία Κωτούζας στα Τρίκαλα και Τσιούλος στην Πύλη για την προσφορά του ψωμιού, το κατάστημα Φιρφιρί για την σαλάτα, τον Απόστολο Κολίτσα για τα κάρβουνα, καθώς και τον Γεώργιο Αραπογιάννη, κάτοικο Παλαιοχώριου, για την πολύτιμη βοήθειά του στο κομμάτι της της παράδοσης των πακέτων.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!!

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ!!!

Η Ομάδα του ΜοιράΖΩμαι

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή