Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tσίπρας: Δεν πιστεύει… στον εαυτό του ενόψει επικείμενων εκλογών

  Η πίστη στον εαυτό του και στις δικές του δυνάμεις φαίνεται να εκλείπει από τον κ. Τσίπρα καθώς παρατηρείται μια εν γνώσει του υποδόρια εγκατάλειψη της ελπίδας πως θα είναι πάλι κυβέρνηση μετά τις επερχόμενες εκλογές. 
 

   Για πρώτη φορά στην ομιλία του στη ΔΕΘ, υπονόησε ότι δεν είναι απίθανο το σενάριο για πρόωρες εκλογές ενώ παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς πως δεν θα είναι κυβέρνηση το 2019.

Ειδικότερα:

   Θα επιδιώξω να ολοκληρώσω της τετραετία ανέφερε ο πρωθυπουργός ενώπιον των δημοσιογράφων στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Συγκεκριμένα είπε: «Η βασική στρατηγική μου επιλογή είναι να πάμε σε εκλογές το φθινόπωρο του 2019. Αυτό θα επιδιώξω και αυτό θεωρώ ότι έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να συμβεί γιατί η χώρα και η οικονομία πάνε καλά και χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Είναι επιτυχία να καταφέρουμε να είμαστε η πρώτη κυβέρνηση που κλείνει τη συνταγματική της θητεία».

   Τέλος, σε άλλη αποστροφή του λόγου του ανέφερε «μη εφαρμογή ορισμένων μέτρων (σ.σ. που εξήγγειλε από τη ΔΕΘ) θα ισχύσει μόνο αν η αξιωματική αντιπολίτευση τηρήσει ίδια στάση με τον ΣΥΡΙΖΑ», παραδεχόμενος επί της ουσίας ότι ο το κόμμα του δεν θα βρίσκεται στην εξουσία μετά τις εκλογές.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή