Τα νέα της πόληςΔιαβάστε επίσης

Τσιτσάνεια 2026: Η Ηρώ Σαΐα τραγούδησε στο Βαρούσι

Η Ηρώ Σαΐα και η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας παρουσίασαν στο Βαρούσι το πρόγραμμα «Ρεμπέτισσες – Φωνές που δε λύγισαν», στο πλαίσιο των Τσιτσανείων.

9 Sep 2026
Τσιτσάνεια 2026: Η Ηρώ Σαΐα τραγούδησε στο Βαρούσι

Μια συναυλία αφιερωμένη στις γυναικείες φωνές του ρεμπέτικου, του λαϊκού και του παραδοσιακού τραγουδιού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου στο Βαρούσι Τρικάλων.

Η Ηρώ Σαΐα εμφανίστηκε μαζί με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη και μουσικού Ανδρέα Κατσιγιάννη, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα «Ρεμπέτισσες – Φωνές που δε λύγισαν».

Αφιέρωμα στις γυναικείες φωνές

Το μουσικό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στις ερμηνεύτριες που άφησαν το αποτύπωμά τους στο ελληνικό τραγούδι κατά τον τελευταίο αιώνα.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στη γειτονιά όπου γεννήθηκε ο Βασίλης Τσιτσάνης και εντάχθηκε στις εκδηλώσεις «Τσιτσάνεια 2026», καθώς και στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια, η εκδήλωση συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό θεατών, οι οποίοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα με ελεύθερη είσοδο.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..