Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Β. Τσιάκος: Σύμβαση για το Θεοδωρίδειο Κέντρο «Ορίζοντες»

Υπογράφτηκε η σύμβαση από τον Δήμαρχο κ. Β. Τσιάκο και τον ανάδοχο, παρουσία του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού.

Δρομολογήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η  υλοποίηση ενός μεγάλου έργου που θα αλλάξει τα δεδομένα σε ότι αφορά την παροχή  υπηρεσιών στα άτομα με νοητική στέρηση, όχι μόνο σε επίπεδο Δήμου αλλά σε επίπεδο Νομού Καρδίτσας.

Πρόκειται για την αναβάθμιση του  Θεοδωρίδειου Κέντρου Ορίζοντες με τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του.

Η υπογραφή της σχετικής σύμβασης έγινε από το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο και τον ανάδοχο, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νου Αγοραστού καθώς το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας.

Αμέσως μετά την υπογραφή ο Δήμαρχος δήλωσε: «Ένα πολύ σπουδαίο έργο για την περιοχή μας μπήκε σε τροχιά υλοποίησης. Πρόκειται για την αναβάθμιση και την επέκταση του Θεοδωρίδειου Κέντρου – Ορίζοντες. Θέλω να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς την δωρήτρια κ. Θεοδωρίδου για την μεγάλη τους προσφορά. Όπως θέλω να ευχαριστήσω και τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό καθώς η χωρίς τη συνδρομή της Περιφέρειας το έργο δεν θα μπορούσε να προχωρήσει. Τέλος θέλω να πω ότι ο πολιτισμός μας κρίνεται το πως αντιμετωπίζει τις ευπαθείς ομάδες. Τέλος εύχομαι στο ανάδοχο να προχωρήσει και να ολοκληρώσει εντός των σχετικών προθεσμιών τις προβλεπόμενες εργασίες».

Ο πρόεδρος του κέντρου και δημοτικός σύμβουλος κ. Θ. Θεοδωρόπουλος ευχαρίστησε τόσο τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό όσο και το Δήμαρχο κ. Τσιάκο για τη συμβολή τους στην πρόοδο του έργου. Στην διαδικασία υπογραφής της σύμβασης εκτός από τον Περιφερειάρχη και το Δήμαρχο παραβρέθηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κ. Νούσιος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Καραγιάννης, ο αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γ. Μάττας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θ. Θεοδωρόπουλος και ο ανάδοχος κ Αθ. Γριβέλλας.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή