Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Βάλαμε χρήμα, χρόνο και δουλειά στο τρένο» δήλωσαν οι Φίλοι του Σιδηροδρόμου

Απογοητευμένοι από τη στάση της δημοτικής αρχής Τρικάλων, την οποία καταγγέλλουν για ασυνέπεια

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης οι Φίλοι του Σιδηρόδρομου, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν στον δήμαρχο για τις εξελίξεις που αφορούν στο παλιό βαγόνι, τον γνωστό Καρβουνιάρη.

Μετά από πολλή καθυστέρηση, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr και με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου να λείπει, δέχθηκε να τους ακούσει η αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Αλεστά.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλοι του Σιδηροδρόμου Τρικάλων, Βασίλης Τριανταφύλλου, «Η στάση της Δημοτικής Αρχής είναι απογοητευτική δεδομένου ότι είχε προσυμφωνηθεί ότι ο Καρβουνιάρης θα επιστρέψει στη θέση του». Μάλιστα, απέναντι και σε κάποια επιχειρήματα που ήθελαν ο Καρβουνιάρης να ενοχλεί τη γειτονιά του ΟΣΕ, ο κ. Τριανταφύλλου τόνισε ότι ουδέποτε υπήρξε κάποια διαμαρτυρία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Κρανιάς, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στα γεγονότα υπενθυμίζοντας ότι παραχωρήθηκε το 2009 η χρήση του παλιού τρένου, μιας και ο δήμος Τρικκαίων, το είχε εγκαταλείψει. Μάλιστα όπως είπε, το ανακαίνισαν τα μέλη από την τσέπη τους αφιερώνοντας χρόνο και χρήμα όλο αυτό το διάστημα ενώ προσέφεραν σημαντικά στην πόλη, με εκδηλώσεις, ξεναγήσεις κοκ.

Από την πλευρά της η κα Αλεστά, αφού άκουσε τα αιτήματα, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στην αρμοδιότητά της, μετέφερε ωστόσο στα μέλη του Συλλόγου ότι ο προβληματισμός για την εκ νέου μεταφορά στον ΟΣΕ έχει να κάνει με την «αισθητική» εναρμόνιση.

Φαίνεται ότι το θέμα θα απασχολήσει και το δημοτικό συμβούλιο που συνεδριάζει αύριο οπότε και υπάρχει η πιθανότητα να τεθεί το θέμα τόσο από πλευράς συμβούλων όσο και από μέλη του Συλλόγου που θα παραβρεθούν.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή