Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βασιλική: “Μετά από 20 χρόνια ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ και πάλι στην Α’ ερασιτεχνική”

Την επιστροφή του στην Α Ερασιτεχνική πανηγυρίζει το σωματείο της Βασιλικής και μάλιστα υπενθυμίζει πως έρχεται μετά από πάροδο 20 ετών. Η ανάρτηση του σωματείου:

Ημέρα χαράς και συνάντησης με την ιστορία μας εχθές, καθώς ύστερα από 20 χρόνια ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ βρίσκεται και πάλι στην Α’ ερασιτεχνική! Μπορεί να μην ήρθε η κατάκτηση του τροπαίου που αδιαμφισβήτητα άξιζε η ομάδα μας, παρ όλα αυτά θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες και στους ανθρώπους που βοήθησαν φέτος την ομάδα.

Ωστόσο, αυτό το σύντομο φωτογραφικό υλικό είναι αφιερωμένο στους ΟΠΑΔΟΥΣ του Κεραυνού, που ειδικά φέτος κάνανε τα πάντα, βρισκόταν σε όλα τα ματς, φώναζαν, χειροκροτούσαν, ενθάρρυναν τη προσπάθεια του συλλόγου και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Οι δικοί μας οπαδοί, με αυτό το κλίμα που φτιάχνανε σε κάθε αγώνα ήταν πόλος έλξης για πολλές ομάδες όχι απλά της Β’ ερασιτεχνικής αλλά μέχρι και εθνικών κατηγοριών του νομού μας, κάνοντας τους πάντες να σχολιάζουν τη μεγάλη τους προσέλευση τόσο σε εντός όσο και εκτός έδρας αγώνες όντας μια γροθιά και οργανωμένοι!!

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ είναι λίγο! 🙏🏽 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή