Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βασίλης Μπατσίλας: Ένας Σερραίος …που έγινε Τρικαλινός

Υποψήφιος εκ νέου με την Επανεκκίνηση 3 ο γνωστός υγειονομικός

Όχι απλά ήρθε στην πόλη μας από τις Σέρρες, όχι απλά εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Τρικάλων επί σειρά ετών, αλλά δεν σκέφτηκε και στιγμή να φύγει! Ο λόγος για τον Βασίλη Μπατσίλα που κατεβαίνει υποψήφιος με την Επανεκκίνηση 3 και τον Νίκο Σακκά. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει στον αυτοδιοικητικό στίβο και από όσα αναφέρει, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του γι’ αυτή την απόφαση,

«Ερχόμενος το 1992 στα Τρίκαλα ( καταγωγή από Σέρρες ) δεν περίμενα πως θα αγαπήσω τόσο την πόλη και θα ασχοληθώ κάποτε ενεργά με τα κοινά , είτε στο χώρο της πρώην εργασίας μου ( Νοσοκομείο Τρικάλων ) είτε σαν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Τρικκαίων για δεύτερη φορά ( την πρώτη στην Τοπική Κοινότητα Τρικάλων ) με τον Συνδυασμό ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ v3 και με επικεφαλής τον Νίκο Σακκά που με κέρδισε με την απλότητα της προσέγγισης του και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω σε πολλούς τομείς του Δήμου μας και κυρίως στο χώρο του αθλητισμού ( καθώς δηλώνω λάτρης του) και έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος στο σωματείο του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Πιστεύω στον θεσμό της οικογένειας, της διαφάνειας στην πολιτική , καθώς επίσης της ανιδιοτέλειας και της ηθικής.

Θεωρώ κάθε άνθρωπο σημαντικό και μοναδικό, γι’ αυτό και ακούω με προσοχή και σεβασμό κάθε διαφορετική άποψη, προσπαθώντας για την καλύτερη επίλυση όλων των προβλημάτων.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ

ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΝΟΣ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»

 

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι πορεύονται με τον Νίκο Σακκά για τον Δήμο Τρικκαίων

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή