Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βασίλης Τσιούτσιας: Τα Τρίκαλα δεν θα γυρίσουνε πίσω!

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος “από καρδιάς” για την πόλη μας
Ερχόμενοι προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές σκεφτόμουν πώς ένας υποψήφιος μπορεί να ζητήσει την στήριξη των συμπολιτών του.
Τελικά ήταν πιο δύσκολο από όσο το περίμενα.
Δυστυχώς, καθημερινά συμβαίνουν λυπηρά γεγονότα γύρω μας και τελευταία τραγικά γεγονότα που αλλάζουνε την ανθρωπογεωγραφία . Όμως σκέφτομαι ότι η επιβίωση είναι απαραίτητη και η συνέχεια επιτακτική. Θυμηθείτε ότι τα Τρίκαλα μας έχουν δυνατότητες και φυσική ομορφιά.
Άραγε θα τα καταφέρουν να είναι ελκυστικά και βιώσιμα τα επόμενα χρόνια;
Άραγε θα τα καταφέρουν να ξεκολλήσουν από την μιζέρια και την απαξίωση που έχουν περιέλθει?
Θα αναρωτιέστε ίσως που βασίζομαι και θέλω να εμπλακώ με τα κοινά της πόλης μας…
Είμαι εδώ λοιπόν για να σας απαντήσω.
Κάποια από τα χαρακτηριστικά μου είναι η δημιουργικότητα,, η ανησυχία στην εύρεση λύσης , η καθημερινή επικοινωνία μου με ανθρώπους όλων των ηλικιών, η δικαιοσύνη που πιστεύω πως έχω σαν άνθρωπος και τέλος η επιμονή και η σκληρή δουλειά..
Όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου είτε σε κοινές μας δράσεις είτε σε επαγγελματικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτά τα χαρακτηριστικά.
Όλα αυτά λοιπόν μου δίνουν ενέργεια για ακόμη περισσότερες ιδέες, μου δίνουν την χαρά της προσφοράς, μου δίνουν ικανοποίηση για την εκπλήρωση ενός στόχου και στόχος μου είναι τα Τρίκαλα να φθάσουν εκεί που τους αξίζουν.
Δεν θα πω το κλισέ «είμαι η φωνή σας», όμως ξέρω ότι κάποιοι μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο για τα Τρίκαλα! Τα Τρίκαλα όπου οι μελλοντικοί επισκέπτες, πρέπει να βιώνουν με ασφάλεια όλα όσα πρέπει και μπορεί να έχει μια σύγχρονη και τουριστική πόλη όπως η δική μας.
Με την δυναμική ψήφο στις εκλογές και την απαίτηση ανανέωσης ,θα στείλουμε μαζί μήνυμα καταδίκης της πολιτικής “πάμε και όπου βγει”
Τα Τρίκαλα δεν θα γυρίσουνε πίσω!
TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή