Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βαθιά θλίψη στην κοινωνία των Τρικάλων για την τραγωδία των Τεμπών

Συναισθήματα πόνου, θλίψης και οργής κυριαρχούν στην τοπική κοινωνία μετά από τη χθεσινή σιδηροδρομική τραγωδία, όπου έχασαν τη ζωή τους τα τρία αγγελούδια από το Καστράκι Καλαμπάκας, αλλά και δεκάδες άνθρωποι.

Από χθες, Αρχές, φορείς και σύλλογοι εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους.

Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων οδυνομένη γιά το τραγικό συμβάν της συγκρούσεως των τρένων στη θεσσαλική γη, που οδήγησε στον θρηνο ανθρώπους και βύθισε στο πένθος την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα, με τον άδικο χαμό 44 ψυχών, μάλιστα τριῶν νέων κοριτσιών προερχομένων από τα σπλάχνα της, συμμετέχει στο πένθος τῆς Ελλάδος και με εντολή του Σεβ. Μητροπολίτου μας την Παρασκευή 3 Μαρτίου κατά την ώρα των Χαιρετισμών, σε όλους τους Ναούς της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας θα αναπαμφθεί δέησις υπέρ υγείας και ταχείας αναρρώσεως των τραυματιών και υπέρ της εξ ύψους παρηγορίας των συγγενών των χαμένων συνανθρώπων μας ενώ μετά το πέρας των Χαιρετισμών θα ψαλή Τρισάγιο υπέρ Αναπαύσεως των ψυχών των αδελφών μας, θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το πολύνεκρο δυστύχημα που συνέβη χθες τη νύχτα στα Τέμπη έπειτα από τη μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών. Παράλληλα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων πολιτών που δυστυχώς θρηνούν σήμερα για την απώλεια των δικών τους ανθρώπων.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Τρικάλων, λόγω της μεγάλης ανάγκης για αίμα, καλεί τα μέλη του αλλά και τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στο νοσοκομείο Τρικάλων συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΕΛΕΝΗ

Σύλλογος Φροντιστών ν. Τρικάλων

Τα μέλη και το ΔΣ του Συλλόγου Φροντιστών Νομού Τρικάλων εκφράζουμε την οδύνη και τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των συνανθρώπων και συμπολιτών μας που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα καθώς και την ευχή για γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Απευθύνουμε έκκληση στους συναδέλφους που μπορούν να δώσουν αίμα, να προσέλθουν στις έκτακτες αιμοδοσίες της πόλης των Τρικάλων ή όπου αλλού  μπορούν.

ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος .

Είναι πολύ λυπηρό να χάνονται άνθρωποι τόσο άδικα και ελπίζουμε να μην ξανά υπάρξουν τέτοιες τραγωδίες στο μέλλον.

Γρήγορη ανάρρωση εκφράζουμε στους τραυματίες.

Επιμελητήριο Τρικάλων

Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, εκφράζω την οδύνη και τη βαθιά θλίψη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τους ανθρώπους, τα νέα παιδιά που έχασαν τις ζωές τους στο τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών.

Λόγια παρηγοριάς δεν υπάρχουν. Με πόνο ψυχής, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια σε όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους. Η σκέψη μας είναι μαζί τους.

Συμπαραστεκόμαστε και σε όσους έζησαν εκείνη την εφιαλτική βραδιά και είναι τραυματισμένοι, με ευχές για γρήγορη σωματική και ψυχική ανάρρωση.

Καλό ταξίδι στα νέα παιδιά, καλό παράδεισο στα αγγελούδια. Η περιοχή μας θρηνεί. Η Ελλάδα πενθεί.

Βασίλης Γιαγιάκος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων

Ένωση Ξενοδοχείων ν. Τρικάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και ιδιαίτερα στις οικογένειες των συντοπιτών και συναδέλφων μας. Τα λόγια είναι φτωχά. Καλό κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

ΔΣ της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων

Πρόεδρος: Ιωάννης Κουρούπας

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Παπαπούλιος

Γενική Γραμματέας: Στυλιανή Γκιάστα

Ταμίας: Σωτήριος Αλεξίου

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Σπυρίδων Νικολογιάννης

Μέλος: Μιχαήλ Ντόβας

Μέλος: Παύλος Πλακιάς

ΑΔΕΔΥ Νομού Τρικάλων

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΑΔΕΔΥ, εκφράζει τη θλίψη της για την ανείπωτη τραγωδία, ξημερώματα Τρίτης 1 Μαρτίου στα Τέμπη, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Εύχεται καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων της Λάρισας αλλά και άλλων νοσοκομείων (Κατερίνης και Θεσσαλονίκης), που από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας βρέθηκαν στις θέσεις τους και δίνουν αγώνα για την περίθαλψη των τραυματιών.

Ταυτόχρονα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζομένους στο Δημόσιο να προσέλθουν στις υπηρεσίες αιμοδοσίας όλων των νοσοκομείων της χώρας για εθελοντική αιμοδοσία.

Η  Εκτελεστική Γραμματεία της ΑΔΕΔΥ Νομού Τρικάλων, εκφράζει με τη σειρά της,  τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, και κάνει δημόσια έκκληση σε όλα τα μέλη της, για προσφορά αίματος, κατόπιν επικοινωνίας με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Γραμματείας Ηλίας Τσιμπίδας

Η Γραμματέας Σταυρούλα  Κόσσυβα

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή