Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μάνθος Τσαγκούλης & Βένη Μουζακιάρη: Ο πιο γλυκός γάμος και η βάπτιση του γιου τους (φωτο)

Ανεκτίμητα τρυφερές στιγμές με φίλους και συγγενείς

Κυριακή μεσημέρι, μέσα σε ένα απλό αλλά παραμυθένιο σκηνικό, δύο ιδιαίτερα αγαπητοί νέοι άνθρωποι των Τρικάλων, ο γνωστός Γυναικολόγος-Μαιευτήρας Μάνθος Τσαγκούλης και η διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης Βένη Μουζακιάρη, ενώθηκαν με θρησκευτικό γάμο, ενώ βάπτισαν και τον λατρευτό τους γιο δίνοντάς του το όνομα του παππού του, Κυριάκου Τσαγκούλη.

Κουμπάροι στην όμορφη τελετή του γάμου που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου ήταν ο Ψυχίατρος Τάσος Κλειδωνόπουλος και η Νεφρολόγος Νατάσα Καλλιάρα, ενώ νονός του γλυκύτατου και χαμογελαστού νεοφώτιστου, ο οικονομολόγος Χρήστος Μουζακιάρης.

Συγκινημένοι από το διπλό ιερό μυστήριο, φυσικά και οι γονείς Κυριάκος Τσαγκούλης, ο γνωστός Μαιευτήρας καθώς και ο Νίκος Μουζακιάρης τ. στέλεχος του ΟΤΕ και πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων και η σύζυγός του, φιλόλογος Βάσω Ρώσσιου.

Μετά την εκκλησία, το ευτυχισμένο ζευγάρι παρέθεσε δεξίωση για τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες από τον ιατρικό, επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο στο Ananti City Resort.

Τις σημαντικές στιγμές απαθανάτισε η φωτογραφική ομάδα Pink Rabbits Photography.

Από το Τrikalanews.gr θερμές ευχές για μια ζωή ανέφελη, γεμάτη υγεία και ευτυχία και να καμαρώνουν τον νεοφώτιστο μικρό Κυριάκο!

 

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή