Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βγήκαν κουτάλες και πιρούνες (!) σε καυγά ζευγαριού στον Βόλο

Καθημερινό … φαινόμενο είναι οι καυγάδες ζευγαριών και οι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία, με την κάθε περίπτωση βέβαια να διαφέρει ως προς τις λεπτομέρειες και πάντα με αποτέλεσμα ένας ή και οι δύο να καταλήγουν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το ίδιο έγινε και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον Βόλο, όταν σύμφωνα με το magnesianews.gr μάλωσε ένα ζευγάρι που έχει προσωπικές διαφορές. Η γυναίκα βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες, στην κουζίνα και μαγείρευε, όταν άρχισε να μαλώνει με τον σύζυγό της και ξαφνικά πήρε σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, τα αιχμηρά μαγειρικά σκεύη (κουτάλα και πιρούνα) και τα έστρεψε προς τον σύζυγό της!

Τότε ο άνδρας, όπως είπε, για να αμυνθεί, της έριξε γροθιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εμφανιστεί στο αυτόφωρο με μαυρισμένο μάτι…

Το σκηνικό έγινε μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους, ηλικίας 5 και 11 ετών και όταν πήγαν οι αστυνομικοί στο σπίτι για να τους συλλάβουν, στο περιπολικό μπήκαν και τα δύο παιδιά, που παρέλαβε αργότερα η γιαγιά τους, γιατί οι δύο κατηγορούμενοι έμειναν κρατούμενοι.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, ωστόσο έλαβε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί ο συνήγορος για τη δικογραφία, αφέθηκαν ελεύθεροι, με τον όρο ο άνδρας να μην πλησιάσει την οικογενειακή εστία και θα δικαστούν τη Δευτέρα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή