Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βίντεο από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης [Σκληρές Εικόνες]

Σκηνικό από ταινία θρίλερ θυμίζει το σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τέσσερις εφοριακοί, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά.

Στο 5λεπτο βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr, εμφανίζεται ο 45χρονος δράστης να μπαίνει στην Εφορία και φαίνεται να ψάχνει κάτι. Στη συνέχεια εμφανίζεται με το τσεκούρι στο χέρι και λίγα δευτερόλπετα αργότερα, ανοίγει την πόρτα και ξεκινά το αποτρόπαιο έργο του.

Ακολουθεί πανικός ενώ οι υπάλληλοι της Εφορίας τρέχουν να σωθούν, Αρχικά ο 45χρονος χτύπησε με το τσεκούρι τρεις φορές τον πρώτο υπάλληλο στο κεφάλι και συνέχισε “ισοπεδώνοντας” την πρώτη γυναίκα εφοριακό.

Η τρίτη υπάλληλος φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να προσπαθεί να ξεφύγει από το μένος του δράστη, αλλά στον πανικό της σκοντάφτει σε καρέκλες και γραφεία με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ο 45χρονος να της επιφέρει χτυπήματα στην πλάτη.

Πριν τις επιφέρει χειρότερα χτυπήματα έρχεται η παρέμβαση του διευθυντή της ΔΟΥ, Ιωάννη Ποδιώτη, ο οποίος με μια κίνηση αυτοθυσίας κατάφερε να σταματήσει τον δράστη πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη πράξη.

Η παρέμβαση μάλιστα του Ιωαννή Ποδιώτη περιγράφεται ως κανονική βουτιά, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ακολουθήσει πάλη με τον δράστη, ο οποίος ακινητοποιήθηκε πλήρως όταν σε συνδρομή του διευθυντή της ΔΟΥ έσπευσε υπάλληλος του τμήματος καθαριότητας, ο οποίος και ανάγκασε τον 45χρονο να εγκαταλείψει την προσπάθεια καθώς και το τσεκούρι με το οποίο έσπειρε τον πανικό.

Ο ίδιος ο διευθυντής της Εφορίας, Γιάννης Ποδιώτης, μίλησε στο Open TV και περιέγραψε τις, όπως τις χαρακτήρισε, σκηνές από ταινία τρόμου: “Τον είδα να χτυπά με το τσεκούρι μία κοπέλα. Του όρμησα, τον έριξα κάτω, παλέψαμε για λίγα δευτερόλεπτα, καταφέραμε να του πάρουμε το τσεκούρι και να τον ακινητοποιήσουμε. Φώναξα στη Μαρία να απομακρυνθεί. Το σκηνικό ήταν ανατριχιαστικό, παντού αίματα, φωνές από τον κόσμο και πανικός. Ήταν σαν θρίλερ”.

THETOC

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή