Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Η Πασχαλία Τραυλού στη Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων

Ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη συγγραφέα

Καλεσμένη της Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων ήταν η γνωστή και πολύ αγαπητή συγγραφέας Πασχαλία Τραυλού στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.

Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν διαδικτυακά με τη συγγραφέα και να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για τον πλούσιο και εμπεριστατωμένο λόγο της, την ευρεία θεματολογία και τον τρόπο γραφής της.

Η κα Τραυλού ανέλυσε αγαπημένους χαρακτήρες, που βασίζονται σε αληθινές ιστορίες κι αγγίζουν ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα, αναφέρθηκε στις σπουδές της στη Κλασική Φιλολογία που της έδωσαν εφόδια και το έναυσμα να διαμορφώσει τη δική της ταυτότητα και στα μηνύματα που θέλει να περάσει στους αναγνώστες.

Αναφέρθηκε, επίσης, σε προσωπικά βιώματα από τα οποία άντλησε έμπνευση για τη συγγραφή των έργων της, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα φύλου.

Ευχαριστούμε πολύ την κα Τραυλού που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας, καθώς και τις Εκδόσεις Διόπτρα για τη συνεργασία. Η επόμενη συνάντηση των μελών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή