Βοήθεια σε μαθητές/τριες με οικονομικά προβλήματα και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων

Συνεχίζει και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων τη συγκέντρωση σχολικών υλικών για οικονομικά αδύναμους μαθητές.

Το Τμήμα Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού θα συγκεντρώνει σχολικά είδη (τετράδια, μολύβια, τσάντες, κασετίνες κ.α.) και σχολικά βοηθήματα για τους μαθητές του Δήμου, που μπορεί να τους είναι απαραίτητα ενόψει του νέου σχολικού έτους 2019-2020.

Ο Δήμος Τρικκαίων παρακαλεί, όσους/ες πολίτες(και ειδικότερα γονείς, μαθητές, καθηγητές) ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια του Δήμου, να παραδίδουν τα σχολικά είδη και τα βιβλία στο τμήμα Παιδείας (οδός Γαριβάλδη 8, Πνευματικό Κέντρο, 1ος όροφος, ώρες 8:00-14:00 τις εργάσιμες ημέρες).

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη, ο Δήμος Τρικκαίων ολοκλήρωσε τη διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων για τη φοίτηση μαθητών και μαθητριών στην κοινωνική Δομή Ενισχυτικής Διδασκαλίας, από κοινού με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων.

Με τους τρόπους σαν αυτούς, ο Δήμος Τρικκαίων επιδιώκει να ενεργοποιεί την κοινωνία, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας και της σχολικής ζωής των τρικαλινών μαθητών και μαθητριών.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή