Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βολιώτες θύματα κλοπής στα πάρκινγκ της ΠΑΘΕ

Η ολιγόλεπτη στάση στο πάρκινγκ της Στυλίδας στην ΠΑΘΕ, για τους οδηγούς μετατράπηκε σε εφιάλτη. Θύματα κλοπών έπεσαν οδηγοί στο 221ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Στυλίδας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, και επιστρέφοντας στα αυτοκίνητά τους τα είδαν με σπασμένα τζάμια και άδεια από τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με το gegonota.news.gr μια γυναίκα οδηγός χρειάστηκε να σταματήσει στο συγκεκριμένο πάρκινγκ. Κατέβηκε από το αυτοκίνητό της, όμως όταν γύρισε το βρήκε «καλοκαιρινό». Είχαν σπάσει τα δύο παράθυρα οδηγού και συνοδηγού, με σκοπό προφανώς να κλέψουν.

Η γυναίκα έντρομη ειδοποίησε τους δικούς της, αλλά και την αστυνομία. Κλιμάκιο από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας έφτασε στο σημείο για να καταγράψει το συμβάν. Η Βολιώτισσα οδηγός υποχρεώθηκε να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας, προκειμένου να υποβάλλει μήνυση κατ΄αγνώστων. Το σκηνικό επαναλήφηκε  επαναλήφθηκε στις 9 Μαρτίου όταν μια οικογένεια με οδηγό έναν 30χρονο και συνεπιβάτες τον 60χρονο πατέρα του και την 59χρονη μητέρα του σταμάτησαν στο συγκεκριμένο πάρκινγκ.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή