Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βολιώτης έχασε πάνω από 3500 € για δήθεν αγορά … τροχόσπιτων

Στο εδώλιο κάθισαν μια 35χρονη από την Καλαμάτα και μια 22χρονη από τα Άνω Λιόσια Αττικής, στον λογαριασμό των οποίων κατέληξαν τα χρήματα του Βολιώτη επιχειρηματία, ο οποίος πλήρωσε σε άγνωστο, ποσό άνω των 3500 € για δήθεν αγορά δύο τροχόσπιτων. Οι κατηγορούμενες δεν εμφανίστηκαν στο Δικαστήριο και καταδικάστηκαν ερήμην.

Στις 29 Μαρτίου 2021, η 35χρονη έδωσε τον τραπεζικό της λογαριασμό σε άγνωστο δράστη με το όνομα Χρήστος ανάρτησε σε marketplace του FB αγγελία, όπου παρουσιαζόταν ως έμπορος από την Σπάρτη και δήθεν πωλούσε μεταχειρισμένο τροχόσπιτο, αντί ποσού 2.700 €.

Ο Βολιώτης που είναι νεαρός επιχειρηματίας, του τηλεφώνησε, εκείνος του ζήτησε προκαταβολή 300 € και 900 € για την έκδοση τιμολογίου, κατέθεσε 1200 € και ανέμενε μάταια το τροχόσπιτο.

Την ίδια ημέρα μέσω της ίδια ιστοσελίδα, ο παθών επικοινώνησε με φερόμενο έμπορο, που επίσης ονομαζόταν Χρήστος και είχε αναρτήσει αγγελία πώλησης τροχόσπιτου αντί 2700 €. Ο Βολιώτης επαγγελματίας, που έψαχνε να βρει τροχόσπιτα, πείστηκε να του καταθέσει ποσό 2.480 €.

Οι δύο κατηγορούμενες κρίθηκαν ένοχες για συνέργεια σε απάτη, καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης ενός έτους η κάθε μια, ενώ το Δικαστήριο αποφάσισε σε περίπτωση που εντοπιστούν και συλληφθούν, να εκτίσουν τρεις μήνες από την ποινή τους.

Πηγή: magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή