Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βολιώτισσα «άρπαξε» τα τρία της παιδιά απ΄ τον πατέρα τους

Ένοχη κρίθηκε μια 40χρονη Βολιώτισσα, για αρπαγή ανηλίκου από ανιόντα (συγγενή), κατά συρροή και καταδικάστηκε προχθές από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το Magnesianews.gr δεν επέστρεψε τις τρεις ανήλικες κόρες της, ως όφειλε, μετά τις γιορτές του 2019, στον πρώην σύζυγό της που ζει στην Ρόδο και κράτησε τα παιδιά, στον Βόλο μέχρι τον Σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα να μην πάνε στο σχολείο και να χάσουν τη σχολική χρονιά.

Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης και κατάθεσε στο Δικαστήριο, ότι τα ανήλικα κορίτσια της είπαν ότι ο πατέρα τους τις άφηνε όλη την ημέρα μόνες τους, φρόντιζαν μόνα τους τον εαυτό τους, έκλαιγαν και δεν ήθελαν να επιστρέψουν στον πατέρα τους.

Η γυναίκα είπε ότι κάποια στιγμή τα παιδιά το έσκασαν από το σπίτι, χωρίς να το γνωρίζει και γύρισαν σε εκείνον…

Σήμερα τα κορίτσια είναι ηλικίας 18, 17 και 14 χρόνων, ζουν με τον πατέρα τους στην Ρόδο και η μητέρα τους έχει επικοινωνία μαζί τους μέσω instagram, όπως ανέφερε η 40χρονη στο Δικαστήριο. Τελικά το Δικαστήριο δεν πείστηκε από τα επιχειρήματα της γυναίκας, που δεν είχε δικηγόρο, την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και η ίδια αντέδρασε λέγοντας ότι ζει με ένα μωρό 18 μηνών στο σπίτι.

Ο 44χρονος πρώην σύζυγός της εκπροσωπήθηκε δια πληρεξουσίου συνηγόρου, ενώ η εισαγγελέας έδρας επέπληξε την γυναίκα γιατί στέρησε από τα παιδιά της το δικαίωμα να πάνε στο σχολείο και να χάσουν μια χρονιά.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η γυναίκα με τον πρώην σύζυγό της έχουν τρεις κόρες και το χρονικό διάστημα από 7 Ιανουαρίου 2019 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου 2019, με πρόθεση, όντας μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών, που δεν είχαν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους, τα αφαίρεσε από τον πατέρα τους, ο οποίος ζει στην Ρόδο και είχε την επιμέλειά τους με δικαστική απόφαση.

Η γυναίκα πήρε τα τρία κορίτσια για τις γιορτές των Χριστουγέννων και δεν τα επέστρεψε όπως όριζε η δικαστική απόφαση, αλλά τα κράτησε στον Βόλο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην πάνε στο σχολείο για έξι μήνες και να χάσουν την σχολική χρονιά. Επιπλέον δεν άφηνε τον 44χρονο να επικοινωνήσει με τα παιδιά.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή