Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΒΟΛΟΣ: 78χρονος τραυμάτισε 77χρονη γειτόνισσά του με τσιμεντόλιθο, σε καυγά για τα χωράφια

Ένας 78χρονος, κατά τη διάρκεια καβγά, επιτέθηκε σε 77χρονη γειτόνισσα στον Βόλο λόγω οικοπεδικών διαφορών ρίχνοντας στο κεφάλι της κομμάτι τσιμεντόλιθου, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο καβγάς και η επίθεση σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης με τη γυναίκα να διακομίζεται αιμόφυρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Υποβλήθηκε σε ράμματα και παραμένει νοσηλευόμενη για λόγους πρόληψης.

Όπως αναφέρει τοπικό μέσο, ο 78χρονος τσακωνόταν με το σύζυγο της γυναίκας που τραυματίστηκε – παρούσα η ίδια στον καβγά – για τα σύνορα του οικοπέδου του, θεωρώντας ότι αδικείται. Την ώρα του επεισοδίου δεν υπήρχαν άλλοι μάρτυρες, με τον γαμπρό της γυναίκας να ειδοποιεί την Αστυνομία.

Σημειώνεται πως το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου σχημάτισε δικογραφία εναντίον του 78χρονου για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και κρατήθηκε προκειμένου να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Από την πλευρά του ο 78χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τη γυναίκα και ότι προέβη σε αυτή την πράξη από θέση άμυνας,

με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι σε κάποια στιγμή την είδε να κρατάει κάτι στα χέρια της, ένα ξύλο.., και φοβούμενος για τη ζωή του άρπαξε ένα κομμάτι τσιμεντόλιθου που βρήκε δίπλα του και το εκσφενδόνισε.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή