Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν σπιτονοικοκύρης και νοικάρισσα!

Αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν χθες, σπιτονοικοκύρης και νοικάρισσα στον Αλμυρό, ενώ υπήρξε και καταγγελία της 23χρονης Βουλγάρας που νοικιάζει το σπίτι, για … σεξουαλικό κίνητρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το magnesianews.gr το μεσημέρι της Δευτέρας, 30 Ιανουαρίου 2023 στον Αλμυρό, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας 23 ετών, η οποία τυγχάνει μισθώτρια οικίας ιδιοκτησίας 45χρονου, διότι με αφορμή αστικής φύσεως μεταξύ τους διαφορές, του επιτέθηκε προκαλώντας του απλές σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον τον εξύβρισε προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές στην οικία του.

Εν συνεχεία, η αλλοδαπή υπέβαλε έγκληση σε βάρος του 45χρονου για εξύβριση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας διότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο δράστης της τράβηξε με δόλο την μπλούζα, με αποτέλεσμα να φανεί το στήθος της, ενώ της απευθύνθηκε με προτάσεις που αφορούν γενετήσιες – ασελγείς πράξεις, προσβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την γενετήσια αξιοπρέπειά της. Ο δράστης συνελήφθη επίσης από Αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή