Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Απαλλάχθηκε καθηγητής για ασέλγεια εις βάρος της ανήλικης κόρης του

Καθηγήτρια μουσικής στον Βόλο κατήγγειλε τον πατέρα των ανήλικων κοριτσιών της για ασέλγεια και εκείνος “απάντησε” με την κατάθεση μηνύσεων εναντίον της, που φτάνουν στις 120. Η υπόθεση εξελίσσεται μέσα στις δικαστικές αίθουσες και η μικρή τους κόρη εξετάζεται συνεχώς από ψυχολόγους που αναζητούν την αλήθεια, ενώ καταθέτουν γνωματεύσεις εκ διαμέτρου αντίθετες.

Τα πινάκια των δικαστηρίων είναι γεμάτα με τα ονόματα του ζευγαριού κάθε μήνα, ενώ ο πατέρας πρωτόδικα είχε απαλλαγεί με βούλευμα από τις καταγγελίες της ασέλγειας. Κάθε μήνυση και κάθε δικαστική διένεξη «πάγωσε» μέχρι να εκδοθεί απόφαση και από το Συμβούλιο Εφετών καθώς είχε γίνει προσφυγή κατά του απαλλακτικού βουλεύματος. Η απόφαση εκδόθηκε και είναι απαλλακτική για τον πατέρα καθώς εκτιμήθηκε πως δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για να στηρίξουν κατηγορία.

Η υπόθεση, σύμφωνα με το gegonota.news.gr με πρωταγωνιστές ένα νέο ζευγάρι ξεπερνά κάθε σενάριο σκληρής κινηματογραφικής ταινίας.

Το ζευγάρι αρχικά “έχτισε” την ζωή του στην Κέρκυρα, με την μητέρα στη συνέχεια να καταγγέλλει πως ο σύζυγός της κακοποίησε την μεγάλη κόρη τους, ηλικίας 4 ετών (9 σήμερα). Η ίδια επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της, τον Βόλο, ο πατέρας, καθηγητής πληροφορικής, απαλλάχθηκε πρωτόδικα με βούλευμα στο οποίο ασκήθηκε έφεση- με την υπόθεση να εκκρεμεί μέχρι τις 10 Μαρτίου -και στον πατέρα δόθηκε το δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά του.

Η μητέρα με πραγματογνωμοσύνη παιδοψυχολόγου στην οποία αναφέρεται πως η ανήλικη κόρη της έχει κακοποιηθεί, αρνούνταν να δώσει τα παιδιά δηλώνοντας πως και εκείνα δεν θέλουν να τον συναντήσουν.

Ωστόσο ακολούθησαν πραγματογνωμοσύνες στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και το Νοσοκομείο του Βόλου και οι ψυχολόγοι έχουν αποφανθεί πως ο πατέρας δεν διέπραξε ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης κόρης του αλλά η βούληση των παιδιών, όπως αυτή εκφράζεται, δεν είναι ανεπηρέαστη από την καθοδήγηση της μητέρας , που τα αποτρέπει να επικοινωνούν με τον πατέρα τους.

Σε κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με τον πατέρα δημιουργείται στο σπίτι “σύρραξη”, ενώ το περασμένο καλοκαίρι δημιουργήθηκε ένα απίστευτο επεισόδιο.

Μετά από μήνυση του πατέρα, δόθηκε εισαγγελική εντολή να δει τα παιδιά και παρουσία Πρωτοδίκη και κλειδαρά “άνοιξε” το σπίτι της καθηγήτριας. Ο πατέρας δεν πήρε τα παιδιά μετά τα επεισόδια, και η μητέρα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Η μητέρα αρνούνταν να δώσει τα παιδιά στον πατέρα τους , μέχρι να εκδικαστεί και η έφεση στο απαλλακτικό βούλευμα, ενώ σε όλα τα δικαστήρια επισημάνθηκε από τους συνηγόρους του πατέρα ότι χρειάστηκε να περάσουν τρια χρόνια μετά τον χωρισμό τους για να κατηγορήσει τον πρώην σύζυγο πως προχώρησε σε ασελγείς πράξης εις βάρος και της μικρής τους κόρης.

Ο ίδιος ο πατέρας έχει δηλώσει πως η δεύτερη κόρη του είναι σχεδόν άγνωστη καθώς η μητέρα δεν επιτρέπει 4 χρόνια τώρα καμία επαφή.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή