Βόλος: Απόγνωση από οικογένεια άνεργων γονιών

Απόγνωση από μια τετραμελή οικογένεια που ζητάει βοήθεια για να μπορέσει θα θρέψει τα δυο ανήλικα παιδιά της . Οι γονείς είναι άνεργοι και ζητούν στήριξη από την Τοπική Ομάδα Αλληλοβοήθειας καθώς ζούν με ένα γεύμα την ημέρα από την εκκλησία.”Δεν έχουμε τίποτα να φάμε” δηλώνουν οι γονείς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ομάδας κ. Γρηγόρη Γαγάρα, το τελευταίο τρίμηνο έχει αυξηθεί κατακόρυφα η ζήτηση βοήθειας για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από οικογένειες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη κάλυψη του φαγητού.
Υπάρχουν οικογένειες που πεινάνε κυριολεκτικά, όπως τονίζει.
Αυτή τη στιγμή 15 οικογένειες,  εκ των οποίων οι 7 μονογονεϊκές έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων, απλα για να τραφούν.
Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

-Οι δωροεπιταγες από μάρκετ είναι μια εξαιρετική λύση καθώς έτσι δίνεται η δυνατότητα στην οικογένεια να ψωνίσει σύμφωνα με τις ανάγκες της και όχι απλά να πάρει μακαρόνια.
– Δωροεπιταγες από κρεοπωλεία επίσης για αγορές κρέατος καθώς υπάρχουν μικρά παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση στο κρέας.
-Λάδι και απορρυπαντικά
-Παιχνίδια για αγοράκια 3-5 ετών (ΜΟΝΟ)
Που τα συγκεντρώνουμε;
-Στο καφεκοπτειο παντοπωλείο Los Gatitos Άνθιμου Γαζή 122 δίπλα από την κλινική Ελπίς
-Στο Hive coffee & snacks Αναλήψεως με Κασσαβέτη
“Είμαστε 4000 ανθρώποι στην ομάδα. Οι 400 από εμάς να κάνουν μια μικρή κίνηση θα κάνουν Πάσχα με αξιοπρέπεια μικρά παιδιά και οι γονείς τους”, σημειώνει ο κ. Γαγάρας.

Όσοι θέλουν από μακριά να στηρίξουν την ομάδα Αλληλοβοήθειας μπορούν να το κάνουν μέσω τραπεζικού λογαριασμού στο IBAN GR6601107810000078100967336 Εθνική Τράπεζα με αιτιολογία Πάσχα 2023©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή