Βόλος: Έκλεψε σε μια εβδομάδα 9 τσάντες γυναικών!

17 Nov 2023 Μαγνησία

Φόβος και τρόμος για ανυποψίαστες γυναίκες που περπατούσαν στον δρόμο είχε γίνει ένας 30χρονος άνδρας, ο οποίος την τελευταία εβδομάδα έκλεψε εννέα τσάντες γυναικών και είδη από ένα περίπτερο, ενώ κινούνταν με κλεμμένο μηχανάκι. Τελικά, θα καταλήξει στην φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη του.

Ο δράστης συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, διότι την προηγούμενη μέρα έκλεψε κλέψει δύο τσάντες γυναικών, ενώ από το ταμείο περιπτέρου έκλεψε ποσό 200 € και διαπιστώθηκε με κλεμμένο δίκυκλο. Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα έκλεψε επτά τσάντες γυναικών που περπατούσαν στον δρόμο, συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με την προϋπόθεση να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, γιατί είναι χρήστης, κάτι που ωστόσο δεν έκανε, παρά συνέχισε τις κλοπές.

Το απόγευμα της Τρίτης ο 30χρονος, προσέγγισε πεζός 58χρονη γυναίκα και έκλεψε την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 €, ένα κινητό τηλέφωνο, γυαλιά, κλειδιά και τραπεζική κάρτα.

Επίσης, την ίδια μέρα, άρπαξε την τσάντα γυναίκας οδηγού δικύκλου, σταματώντας σε σηματοδότηση δίπλα της με το κλεμμένο μηχανάκι κλέβοντας μικροπράγματα όχι μεγάλης αξίας, και αργότερα μπήκε σε κατάστημα ειδών περιπτέρου και άρπαξε από την ταμειακή μηχανή 200 €, αφού ο υπάλληλος ήταν απασχολημένος. Ακόμη απασχόλησε ξανά τις αρχές για κλοπές στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά και παλιότερα, που έστειλε γυναίκα στο Νοσοκομείο, στην προσπάθειά του να της πάρει την τσάντα.

Από την περιγραφή των γυναικών, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη την Τετάρτη και χθες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπής κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος παραδέχτηκε τις πράξεις του, ζήτησε συγνώμη και είπε ότι το έκανε για να εξασφαλίσει τη δόση του, γιατί είναι εξαρτημένος από ναρκωτικά. Με απόφαση του ανακριτή και τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας, ο 30χρονος προφυλακίστηκε μέχρι να γίνει η δίκη του στο Εφετείο Κακουργημάτων.

Πηγή: magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Δεν βρέθηκαν άρθρα.