Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Έβγαλε μαχαίρι για τροχαίο υλικών ζημιών

Αγρια συμπλοκή μεταξύ 30 ατόμων αναστάτωσε χθες το μεσημέρι τη συνοικία- Κλήθηκε ασθενοφόρο για οδηγό που ζαλιζόταν αλλά είχε γίνει άφαντος

 

Κουζινομάχαιρο… για τροχαίο υλικών ζημιών βγήκε χθες νωρίς το μεσημέρι, στη συνοικία της Νεάπολης, λίγο πριν τον καταυλισμό των Ρομά. Η σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων πυροδότησε άγρια συμπλοκή στην οποία φέρονται να έλαβαν μέρος περίπου 30 άτομα, που έγιναν ένα ανθρώπινο… κουβάρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι, στην οδό Λάζου. Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Πίσω από το τιμόνι στη θέση των οδηγών των δύο οχημάτων κάθονταν δύο Ρομά, που προφανώς κινούνταν προς τον καταυλισμό της περιοχής και οι οποίοι όπως εικάζεται είχαν μεταξύ τους προηγούμενες διαφορές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δύο οδηγών, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και επιχείρησε να διαφύγει. Κλήθηκε η Τροχαία Βόλου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου ενημερώθηκε ότι ο δεύτερος οδηγός ζαλιζόταν.

Επί τόπου συγκεντρώθηκαν άλλοι Ρομά από τον καταυλισμό. Όταν ο οδηγός που εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, επιχείρησε να επιστρέψει στο σημείο, προφανώς μετανιώνοντας, δέχθηκε επίθεση. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν άτομο από τον καταυλισμό να κραδαίνει κουζινομάχαιρο και να κινείται απειλητικά εναντίον άλλου, προφανώς του οδηγού, κυνηγώντας τον στην περιοχή.

Το επεισόδιο πήρε έκταση και περίπου 30 άτομα έγιναν ένα ανθρώπινο… κουβάρι. Ο καβγάς ήταν άγριος, ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε με ασθενοφόρο στο σημείο, αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από το σημείο προσωρινά, στη θέα του άγριου καβγά που εξελισσόταν.

Κλιμάκιο της Τροχαίας που στο μεταξύ είχε σπεύσει στην περιοχή για την καταγραφή του ατυχήματος υλικών ζημιών, βρέθηκε να ζητά ενισχύσεις προκειμένου να παρέμβουν στην άγρια συμπλοκή.

Ο καβγάς αν και μεγάλης έντασης δεν είχε διάρκεια. Μέχρι να καταφθάσουν ενισχύσεις, τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει.

Το συμβάν καταγράφτηκε ως τροχαίο υλικό ζημιών με εγκατάλειψη ενώ από το ΕΚΑΒ δεν έγινε καμία διακομιδή προς το Νοσοκομείο Βόλου.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή