Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Έβγαλε όπλο για να μην πληρώσει την παραγγελία

Έβγαλε κατευθείαν όπλο την στιγμή που έλαβε στα χέρια του την παραγγελία.

Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στον Βόλο, όταν ένας διανομέας βρέθηκε αντιμέτωπος  με την κάννη όπλου. Νυχτοκάματο τρόμου, για τον ντελιβερά, όταν νεαρός Ρομά, προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει τις πίτσες που είχε παραγγείλει, τράβηξε όπλο εναντίον του.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα προχθές Δευτέρα προς χθες Τρίτη στο Αλιβέρι.

Ο Ρομά προχώρησε σε παραγγελία λίγο πριν τα μεσάνυχτα από γνωστή πιτσαρία της πόλης. Ζήτησε δύο προσφορές που περιλάμβαναν συνολικά δύο πίτσες, δύο σαλάτες και δύο αναψυκτικά. Περίπου στα 30 ευρώ ήταν το αντίτιμο.

Οταν ρωτήθηκε για το σημείο της παράδοσης της παραγγελίας υπέδειξε τόπο πάνω από τις γραμμές του τρένου και πριν το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, κοντά σε καφετέρια στην περιοχή.

Εκεί ο διανομέας βρήκε το νεαρό Ρομά να τον περιμένει. Κατέβηκε από το δίκυκλο. Ανοιξε το κιβώτιο από το μηχανάκι που μεταφέρονται τα τρόφιμα για να παραμένουν ζεστά και έδωσε στον Ρομά την παραγγελία του. Μόλις ο δεύτερος πήρε τα κουτιά, έβγαλε όπλο.

Στρέφοντας προς τον διανομέα την κάννη του όπλου, είπε: «Σήκω και φύγε μην στην ανάψω». Ο διανομέας δεν επιχείρησε να κάνει κίνηση. Πήρε το μηχανάκι του και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Επικοινώνησε άμεσα με το αφεντικό του για να τον ενημερώσει για το συμβάν. Ο δεύτερος τον προέτρεψε να πάει αμέσως στην Αστυνομία που ήταν σε κοντινή απόσταση.

Ο διανομέας κατήγγειλε το συμβάν σε αστυνομικό που είχε υπηρεσία. Ο αστυνομικός φέρεται να είπε στον διανομέα να πει στο αφεντικό του να καταθέσει μήνυση.

Διανομέας: «Σοκαρίστηκα. Δεν μου έχει ξανασυμβεί»

Το συμβάν σοκάρισε τον διανομέα. «Εκείνη την ώρα ένιωσα αμηχανία. Πάγωσα. Ηταν κάτι πρωτόγνωρο. Τέτοια ακούμε μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι πρωτόγνωρο για τον Βόλο», αναφέρει περιγράφοντας τα συναισθήματά του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

«Δεν περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Σηκώθηκα και έφυγα. Επέδειξα ψυχραιμία. Εχω εμπειρία γιατί δουλεύω χρόνια στον χώρο και έχω δουλέψει και νύχτα. Μπορώ να αντεπεξέρχομαι σε δύσκολες καταστάσεις. Αλλά αν στη θέση μου ήταν ένας νεότερος; Τι θα γινόταν; Τόσα χρόνια στη νύχτα και δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο», συνεχίζει.

Ο διανομέας εκτιμά ότι ο νεαρός Ρομά το έκανε για… μαγκιά. «Τον βρήκα μόνο του να με περιμένει. Δεν το περίμενα. Μάλλον το έκανε για… μαγκιά», αναφέρει.

Γενικώς όμως ο ίδιος θεωρεί ρίσκο την παράδοση παραγγελιών στο Αλιβέρι όπου συχνά – πυκνά σημειώνονται έκτροπα. «Πας να παραδώσεις παραγγελία και παίρνεις ρίσκο. Είσαι μόνος. Και δεν ξέρεις αν δεν εμφανιστούν άλλοι δέκα», σημειώνει.

 

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή