Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Έξωση σε γυναίκα με 40 ημερών βρέφος

Γυναίκες μόνες δεν έχουν ούτε τροφή για τα παιδιά τους και κάνουν έκκληση για λίγα κουτιά γάλα… Για μια ακόμη φορά η Ομάδα Αλληλοβοήθειας δέχτηκε έκκληση για να βοηθήσει τέσσερις γυναίκες με μικρά παιδιά, που δεν έχουν ούτε τροφή να τους δώσουν.

Οικογένειες λιμοκτονούν μέσα στην καρδιά του Βόλου, χωρίς καμία στήριξη.

Η μια από τις 4 γυναίκες μόλις έχει γεννήσει και της δόθηκε διορία μέχρι μεθαύριο να εγκαταλείψει το σπίτι με το βρέφος στην αγκαλιά γιατί χρωστάει ενοίκια.  “Το χειρότερο δεν είναι τα ενοίκια, αλλά ότι μείναμε χωρίς τρόφιμα και είδη υγιεινής. Ζήτησα βοήθεια από την εκκλησία για το ενοίκιο και μου ειπαν ότι αδυνατούν… Γέννησα πριν 40 ημέρες, δεν ξέρω πια τι να κάνω” λέει η νεαρή μητέρα που υποσιτίζεται και που φιλοξενεί σπίτι και την ανήλικη αδελφή της.

Σε άλλη περίπτωση, μητέρα με δύο παιδιά δηλώνει πως τα τρόφιμα τέλειωσαν και τα ενοίκια είναι απλήρωτα. Το ένα παιδάκι έχει πρόβλημα υγείας. “Τρόφιμα χρειαζόμαστε, δεν τα βγάζουμε πέρα” δηλώνει απεγνωσμένη. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει μια ακόμη νεαρή μητέρα. Τα τρόφιμα λείπουν από το σπίτι και δεν μπορεί να συντηρήσει τα παιδιά της.

“Εχω ένα μωρό δέκα μηνών, έχω ανάγκη από τροφή, γάλα και παμπερς” λέει μια τέταρτη νεαρή μητέρα και … οι άγνωστοι πολίτες καλούνται να την βοηθήσουν εφόσον καμία υπηρεσία δεν ενδιαφέρεται γαι την τύχη την δική της και του μωρού.

Η Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου χρειάζεται: Βρεφικό Γάλα Frisolac No1, πάνες βρεφικές νο2, Δωροεπιταγες για αγορά τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης .

Συγκέντρωση προσφορών στο Hive coffee & snacks Αναλήψεως με Κασσαβέτη

Και στο καφεκοπτειο Los Gatitos Άνθιμου Γαζή 124 δίπλα από τη κλινική Ελπίς.

Για τους φίλους που θέλουν να βοηθήσουν από μακριά. μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα τους Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή