Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Γιατροί κατά του εμβολιασμού διχάζουν την κοινή γνώμη

Συνεχίζουν να εμφανίζονται αρνητές των εμβολίων από την ιατρική επιστημονική κοινότητα, οι οποίοι φέρονται να συμβουλεύουν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί.

Αυτή τη φορά, γιατροί από τον Βόλο φαίνεται πως απέτρεπαν τους πολίτες από κάθε είδους εμβολιασμό κατά του covid-19, με αποτέλεσμα να υπάρχει διχασμός της κοινής γνώμης, αλλά και διχογνωμία στα ενδότερα της ιατρικής κοινότητας.

Για το ζήτημα αυτό στον Βόλο, πήρε θέση ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμης Τσάμης, ο οποίος υπογράμμισε ότι: «Θα περάσουν από Πειθαρχικό. Ο Ιατρικός Σύλλογος θέλει να ξέρει ποιοι και εάν υπάρχουν γιατροί στον Βόλο οι οποίοι παρακινούν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί, εκτός εάν συντρέχει σοβαρός λόγος, γι’ αυτό και οι πολίτες δεν θα πρέπει να διστάζουν, αλλά να ενημερώνουν τον Σύλλογο για να κινηθεί αναλόγως.

Είναι σαφέστατη, ξεκάθαρη και απόλυτη η θέση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας για τον εμβολιασμό. Πρέπει όλοι να εμβολιαστούν. Τα εμβόλιά μας είναι πολύ αποτελεσματικά και υπάρχουν ελαχιστότατες παρενέργειες, οι οποίες δεν αποτρέπουν τον εμβολιασμό. Όλα τα άλλα που ακούγονται είναι εκτός επιστημονικής κοινότητας. Ο κόσμος θα πρέπει να γίνει αρνητής σε αυτούς και σε τέτοιες απόψεις».

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή