Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Ηλικιωμένος με viagra και η 40άρα σύντροφός του «κόλλησαν» και κατέληξαν στο… Νοσοκομείο!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους γιατροί και νοσηλευτές στο γενικό Νοσοκομείο του Βόλου, όταν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν δύο εραστές που… «κόλλησαν» μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Το ειδύλλιο φαίνεται πως δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη με το… πιπεράτο περιστατικό να αποτελεί κύριο θέμα συζήτησης στην πόλη.

Το ζευγάρι έφυγε από το νοσοκομείο ντροπιασμένο και απογοητευμένο που δεν κατάφερε να φτάσει στην κορύφωση. Όλα άρχισαν όταν ένας άντρας γύρω στα 70 έδωσε ραντεβού με μία πολύ νεαρότερη του γυναίκα, ηλικίας περίπου 40 ετών, με σκοπό να συνευρεθούνε ερωτικά. Μάλιστα, για να καταφέρει να σταθεί αντάξιος της περίστασης, ο ηλικιωμένος πήρε ένα χάπι για την ενίσχυση της στύσης, το οποίο προμηθεύτηκε προηγουμένως από ένα φαρμακείο στην πόλη του Βόλου.

Ωστόσο για κακή τους τύχη κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, οι δύο εραστές κόλλησαν μεταξύ τους για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απομακρυνθούν. Αμέσως, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς έκριναν πως δεν μπορούσαν να διαχειριστούν μόνοι τους αυτό που συνέβαινε.

Πράγματι στο χώρο όπου βρισκόταν το ζευγάρι έφτασε άμεσα πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο έκπληκτο διαπίστωσε το λόγο της κλήσης. Αμέσως μετέφερε τους δύο ασθενείς στο γενικό νοσοκομείο του Βόλου.

Γιατροί και νοσηλευτές, σύμφωνα με την Espresso, έμειναν άναυδοι στη θέα του περιστατικού, αλλά κατάφεραν να το αντιμετωπίσουν χωρίς περαιτέρω εκπλήξεις. Στη συνέχεια οι εραστές έφυγαν φανερά απογοητευμένοι από την έκβαση του ραντεβού τους. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί ξανά στα νοσοκομεία της επαρχίας με ηλικιωμένους να μεταφέρονται σε νοσηλευτικά ιδρύματα έπειτα από αποτυχημένες απόπειρες συνεύρεσης με νεαρότερες γυναίκες.

Πηγή: thenewspaper.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή