Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Κατήγγειλε ότι βιάστηκε η κόρη του σε παιδικό σταθμό!

Έστω και εάν… δεν είχε παιδί – Ερήμην καταδίκη 51χρονου, σε 18 μήνες φυλάκιση

Τους υπαλλήλους δημοτικού παιδικού σταθμού στον Βόλο αναστάτωσε ένας 51χρονος, λέγοντας τηλεφωνικά σε υπαλλήλους ότι θα καταθέσει μήνυση γιατί έχει βίντεο και φωτογραφίες ότι βιάστηκε η ανήλικη κόρη του, ενώ όπως αποδείχτηκε δεν είχε παιδί και όλα ήταν αποκυήματα της φαντασίας του….

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση και καταδικάστηκε χθες ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 18 μηνών και χρηματική ποινή 300 ημερησίων μονάδων προς 300 €, με αναστολή, υπό τον όρο της καταβολής εγγύησης 1000 € και των δικαστικών εξόδων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 51χρονος σήμερα, στις 23 Φεβρουαρίου 2023, τηλεφώνησε σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου Βόλου, ζήτησε την διευθύντρια, η οποία απουσίαζε και αφού δεν την βρήκε απείλησε δύο υπαλλήλους με τις οποίες μίλησε ότι «θα καταθέσω μήνυση και θα σας κλείσω, γιατί έχω βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν με την κόρη μου να βιάζεται»!

Τελικά, όπως αποδείχτηκε και κατέθεσε η διευθύντρια του σταθμού ο κατηγορούμενος, με τον οποίο διέμενε στην ίδια πολυκατοικία και μετά από δικαστήρια οι ένοικοι τον έδιωξαν, δεν είχε οικογένεια και παιδί, ενώ εκτός από την ίδια, είχε διαφορές και με άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Άλλη μάρτυρας με την οποία μίλησε τηλεφωνικά, κατέθεσε ότι φοβήθηκε γιατί το τηλεφώνημα έγινε την ώρα που στον Παιδικό Σταθμό βρισκόταν μικρά παιδιά.

Ωστόσο, από τις μαρτυρίες προέκυψε ότι ο 51χρονος μετά την πράξη του δεν είχε δώσει άλλη φορά δικαίωμα.

Πηγή: magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή