Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για κακοποίηση της ανήλικης κόρης τους

Στα κρατητήρια της Αστυνομίας βρέθηκε ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του, συμπατριώτισσάς του και της ανήλικης κόρης του, ότι την κακοποίησε.

Ο άνδρας έχει την επιμέλεια του 15χρονου γιου και της 13χρονης κόρης του, μένει στον Βόλο και εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής. Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, από την Αστυνομία, και έμεινε για προστατευτική φύλαξη χθες.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε προθεσμία, για να προετοιμάσει την απολογία του και θα δικαστεί τη Δευτέρα, ενώ στο μεταξύ αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 40χρονου, ο άνδρας έχει την επιμέλεια των δύο παιδιών που μένουν μαζί του και η πρώην σύζυγός του έχει να δει τα παιδιά από το 2016, που εγκατέλειψε τον 40χρονο και έκτοτε ζει στην Αθήνα.

Η 33χρονη ήρθε στον Βόλο προχθές, και μιλούσε με την ανήλικη κόρη της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ενώ το παιδί ξεκίνησε για το σχολείο, το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε στην Αστυνομία με τη μητέρα της για να καταγγείλουν τον πατέρα για κακοποίηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας του κοριτσιού χτύπησε την 13χρονη πριν δύο ημέρες. Το κορίτσι μεταφέρθηκε από την Αστυνομία στο Νοσοκομείο, ενώ ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο Δικαστήριο με τον ανήλικο γιο του.

Τη Δευτέρα που θα γίνει το Αυτόφωρο, αναμένεται να υπάρχει στη δικογραφία και η γνωμάτευση των γιατρών που εξέτασαν την 13χρονη κόρη του κατηγορούμενου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή