Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Μεθυσμένος οδηγός έκανε …οχτάρια και έσπρωξε τους αστυνομικούς για να μην τον συλλάβουν!

Επεισόδιο με μεθυσμένο οδηγό φορτηγού, ο οποίος αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και έσπρωξε τους αστυνομικούς με τα χέρια και τα πόδια, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Βόλο.

Πρόκειται για έναν 45χρονο αλβανικής καταγωγής που εντοπίστηκε από τροχονόμους να οδηγεί Ι.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας του, μολονότι δεν ήταν σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της προφανούς κατάστασης μέθης στην οποία τελούσε. Ο 45χρονος έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να προκύψει κοινός κίνδυνος για τους άλλους οδηγούς και τα οχήματα που κινούνταν στον ίδιο δρόμο.

Όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το gegonota.news δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις τους να αποβιβαστεί από το φορτηγό και να δηλώσει τα στοιχεία του, ενώ για να μην υποβληθεί σε έλεγχο μέθης με την ειδική ηλεκτρονική συσκευή μέτρησης αλκοόλης στον εκπνεόμενο αέρα (αλκοολόμετρο) και προκειμένου να αποφύγει την προσαγωγή του, απώθησε τους αστυνομικούς με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα του Κ.Ο.Κ. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή