Βόλος: Νεαρός χρήστης έκλεψε αλυσίδα λαιμού από κοσμηματοπωλείο

15 Nov 2023 Μαγνησία

Για κλοπή κατηγορείται ένας 23χρονος τοξικομανής από τον Βόλο και για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος μια 40χρονη υπάλληλος ενεχυροδανειστηρίου, η οποία αρνείται ότι κράτησε την κλεμμένη αλυσίδα λαιμού που της πήγε ο νεαρός για να την εκτιμήσει.

Ο νεαρός, πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας σε κοσμηματοπωλείο του Βόλου και έκλεψε για χρυσή αλυσίδα λαιμού και στη συνέχεια πήγε σε ενεχυροδανειστήριο, για να κάνει εκτίμηση και να την πουλήσει, αλλά δεν το κατάφερε, γιατί η υπάλληλος του ζήτησε αστυνομική ταυτότητα που δεν είχε μαζί του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από τις κάμερες και συνελήφθη, αλλά δεν βρέθηκε πάνω του το κόσμημα που είχε κλέψει και ισχυρίστηκε ότι το άφησε στο ενεχυροδανειστήριο.

Κατά του 23χρονου ασκήθηκε δίωξη για κλοπή και της 40χρονης αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παρουσιάστηκε φρουρούμενος ο νεαρός και η υπάλληλος του ενεχυροδανειστηρίου, ωστόσο η δικηγόρος που όρισε το Δικαστήριο ζήτησε προθεσμία για να δει την δικογραφία πριν τη δίκη του νεαρού.

Ο νεαρός πήρε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα Τετάρτη, και παρά το γεγονός ότι ισχυρίστηκε ότι είχε ραντεβού στον ΟΚΑΝΑ για τη θεραπεία του, διατηρήθηκε η κράτησή του, ενώ η 40χρονη γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή: magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …