Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Πήρε προκαταβολή 60.000 € για πώληση οικοπέδου και δεν έδωσε στον συνιδιοκήτη

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε χθες μια 50χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται για απάτη, υπεξαίρεση και πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος, καθώς απέσπασε ποσό 60.000 € ως προκαταβολή για πώληση μεγάλου οικοπέδου με σπίτι στο Δήμο Ν. Πηλίου, χωρίς να δώσει χρήματα στον συνοδιοκτήτη του ακινήτου που μένει στο εξωτερικό, ενώ δεν ολοκλήρωσε τη μεταβίβαση της κυριότητας στον υποψήφιο αγοραστή.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να βρει τα χρήματα για να δώσει στον μεριδιούχο που διαθέτουν από κοινού το ακίνητο.

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους, μετά την απολογία της, μέχρι να δίνει η δίκη σε βάρος της.

Η υπόθεση αφορά ένα ακίνητο (οικόπεδο με σπίτι) σε περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου, που ανήκει κατά 80% σε έναν άνδρα που ζει στο εξωτερικό και κατά 20% στην γυναίκα, η οποία και το διαχειρίζεται.

Η γυναίκα έβγαλε το ακίνητο προς πώληση, συμφώνησε με αγοραστή να το πουλήσει έναντι 260.000 €, πήρε προκαταβολή σε δύο δόσεις ποσό περίπου 60.000 €, αλλά παρακράτησε τα χρήματα και δεν έδωσε μερίδιο στον συνοδιοκτήτη του ακινήτου. Επιπλέον δεν ολοκλήρωσε τη μεταβίβαση της κυριότητας και έφτιαξε ένα πλαστό έμβασμα μεταφοράς των χρημάτων.

Ο συνιδιοκτήτης αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, κατέθεσε μήνυση κατά της γυναίκας που αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή