Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Προσπάθησε να εξαπατήσει 62χρονη – Της ζήτησε 85.000 ευρώ!

Στα δίχτυα της Αστυνομίας ο απατεώνας, ο οποίος προσποιήθηκε τον γιατρό και ζητούσε 85.000 ευρώ για χειρουργείο – Έρευνες για τον συνεργό του

Στα χέρια της Αστυνομίας 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος αποπειράθηκε να εξαπατήσει 62χρονη Αλμυριώτισσα με το πρόσχημα της άμεσης ανάγκης για χειρουργική επέμβαση συγγενικού της προσώπου.

Ο δράστης, ο οποίος προσποιούταν τον γιατρό, συνελήφθη σε περιοχή του Αλμυρού από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού για απάτη και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 62χρονη και, προσποιούμενος τον γιατρό, υπό το πρόσχημα της άμεσης ανάγκης για χειρουργική επέμβαση συγγενικού της προσώπου, την προέτρεψε να τοποθετήσει το χρηματικό ποσό των 85.000 ευρώ μέσα σε σακούλα και να την εναποθέσει σε κάδο απορριμμάτων κοντά στην οικία της.

Ευτυχώς η γυναίκα αντελήφθη άμεσα ότι επρόκειτο για απάτη και ειδοποίησε τις Αρχές, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό του δράστη στο υποδειχθέν σημείο και τη σύλληψή του.

Επιπλέον, αναζητείται και συνεργός του, ο οποίος, όπως προέκυψε προανακριτικά, τον έπεισε να μεταβεί από την Αθήνα στην προαναφερόμενη περιοχή του Αλμυρού για να εξαπατήσει την ημεδαπή, με το πρόσχημα της αμοιβής του με το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή