Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών και άγνωστου, μέχρι στιγμής, άνδρα, για το αδίκημα της απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών και άγνωστου, μέχρι στιγμής, άνδρα, για απάτη που διαπράχθηκε την 25-09-2021.
Ειδικότερα, ο παθών, με τη συνδρομή του υιού του, ανήρτησαν, σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης δικύκλου έναντι του χρηματικού ποσού των -750- ευρώ, για την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους άγνωστος άνδρας, εμφανιζόμενος ως αγοραστής.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγοροπωλησία, υπό το πρόσχημα της άμεσης πίστωσης του συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού, έπεισε τους παθόντες και γνωστοποίησαν τα στοιχεία ταυτοποίησης δύο τραπεζικών καρτών, τους προσωπικούς κωδικούς ασφάλειας, καθώς και τους κωδικούς που απεστάλησαν από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα – τράπεζες.
Κατόπιν των ανωτέρω, όπως διαπίστωσαν, πραγματοποιήθηκαν -2- μεταφορές χρηματικών ποσών -3.000- και -950- ευρώ, αντίστοιχα, σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς των ημεδαπών δράστιδων.
Επιπλέον, από λογαριασμό του παθόντα, πραγματοποιήθηκε, δια της αναλήψεως χρημάτων χωρίς κάρτα, ανάληψη του χρηματικού ποσού των -200- ευρώ.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή