Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Στον ανακριτή ο 50χρονος που δολοφόνησε τον κουνιάδο του- Απολογείται για το έγκλημα

Αναμονή για την έλευση Κούγια

Στον ανακριτή οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο 50χρονος αλβανικής καταγωγής, κάτοικος Αργαλαστής, ο οποίος σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 33χρονο αδελφό της δεύτερης συζύγου του, το βράδυ της περασμένης Τρίτης στις στροφές μετά την ΑΓΕΤ, καθώς την ίδια μέρα το πρωί έμαθε από την κόρη του, που συμπλήρωσε τα 18 της χρόνια ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από μικρή ηλικία και θύμα βιασμού μεταξύ 12 και 14 χρονών.

Στα Δικαστήρια έφτασαν οι συγγενείς του 50χρονου περίπου 9 άτομα και αναμένεται η έλευση του κ. Αλέξη Κούγια, ο οποίος με τον κ. Μιχάλη Βασιλικό έχουν αναλάβει από κοινού την υπεράσπιση του 50χρονου.

Οι κατηγορίες για το έγκλημα τιμής που συγκλόνισε την περιοχή και το πανελλήνιο είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια συνοδευόμενος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και τις επόμενες ώρες ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφανθούν για την προφυλάκισή του ή αν θα μείνει ελεύθερος με όρους.

πηγή: magnesianews.gr

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή