Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Τα …έβαλε με σύζυγο, πεθερά και κουνιάδα και την …γλύτωσε

Τραγελαφικό ενδοοικογενειακό επεισόδιο με …ιπτάμενα αντικείμενα που εκτόξευαν ένας άνδρας και τρεις γυναίκες σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον Αλμυρό και οι εμπλεκόμενοι που είναι ένας άνδρας 45 χρονών, η 40χρονη γυναίκα του, η κουνιάδα του και η πεθερά του, θα λύσουν τις διαφορές τους πλέον στα Δικαστήρια.

Το «ομηρικό» επεισόδιο, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, θα αποτελέσει αντικείμενο προκαταρκτικής εξέτασης, καθώς το ζευγάρι έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία για επεισόδιο μεταξύ τους, ενώ ο άνδρας, μετά τη μήνυση που έκαναν σε βάρος του οι τρεις γυναίκες, συνελήφθη και κρατήθηκε τη νύχτα στο κρατητήριο του Α.Τ. Αλμυρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένειά του μάλωσε όχι για σημαντικό λόγο και μετά τις λογομαχίες και τις βρισιές του άνδρα προς τις γυναίκες και των γυναικών προς τον 45χρονο, άρχισε η εκτόξευση αντικειμένων που έβρισκε μπροστά του ο καθένας, όπως βάζα, τασάκια, γλάστρες κλπ. όπως φαίνεται χωρίς να χτυπήσεις κάποιος.

Στη συνέχεια οι δύο πλευρές αλληλομηνύθηκαν, με τον άνδρα να ισχυρίζεται ότι δεν τις χτύπησε και τις γυναίκες να υποστηρίζουν ότι τραυματίστηκαν, χωρίς όμως να προσκομίσουν βεβαίωση γιατρού.

Με εντολή του εισαγγελέα ο 45χρονος κρατήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Α.Τ. Αλμυρού και χθες παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν οι συνθήκες του επεισοδίου και να ζητηθεί ιατρική γνωμάτευσης για τις γυναίκες, που υποστηρίζουν ότι τραυματίστηκαν.

magnesianews.gr

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή