Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Της πούλησε αυτοκίνητο «φάντασμα»

Καταδικάσθηκε για απάτη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 25χρονος αλβανικής καταγωγής κάτοικος Κορίνθου, ο οποίος επιχείρησε να πουλήσει αυτοκίνητο- φάντασμα σε 54χρονη Βολιώτισσα.

Συγκεκριμένα, στις 13/9/20 ο 25χρονος ανάρτησε σε ιστοσελίδα αγγελιών του Facebook δημοσίευση στην οποία παρουσίαζε δήθεν προς πώληση ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μάρκας Toyota Yaris του 2007 έναντι του ποσού των 3.500 ευρώ.

Ο ίδιος στην εν λόγω αγγελία είχε συμπεριλάβει και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, όπου και τον κάλεσε η 54χρονη. Εκείνος ζήτησε από την γυναίκα προκαταβολή 500 ευρώ, ποσό το οποίο η παθούσα κατέβαλε άμεσα στον τραπεζικό λογαριασμό του κατηγορούμενου χωρίς φυσικά να λάβει ποτέ το αυτοκίνητο.

Ο 25χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα, αλλά η τραπεζική του κάρτα είχε κλαπεί και οι υποτιθέμενοι κλέφτες χρησιμοποίησαν τον τραπεζικό του λογαριασμό για να εξαπατήσουν την 54χρονη.

Κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης με αναστέλλουσα δύναμη

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή