Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Βραβευθήκαν οι αστυνομικοί που έσωσαν ανήλικη από βέβαιο θάνατο

Βραβεύθηκαν, οι τρείς αστυνομικοί-ήρωες από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας. Έσωσαν 13χρονη που πήδηξε στο κενό από πεζογέφυρα στον Περιφερειακό- Αστυνομικός την έπιασε κυριολεκτικά στον αέρα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Αποστόλη Κουσιαλάκη, Αχιλλέα Καραμπουτάκη και Μάρκο Μάκαρη.
Η βράβευσης των τριών αστυνομικών -ηρώων έγινε, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Βασίλη Καραϊσκο, ενώ παρέστη και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, καθώς και οι γονείς της 13χρονης και η ίδια η κοπέλα.
Υπενθυμίζεται ότι, η 13χρονη Βολιώτισσα ρομά, στις 14 Απριλίου 2019 λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει, πέφτοντας από τη γέφυρα στην περιφερειακή οδό στο ύψος της Αγίας Παρασκευής που ήταν ανεβασμένη.
Ο κόσμος, που συγκεντρώθηκε, προσπαθούσε να τη πείσει να μην το κάνει. Κοντά στο σημείο βρισκόταν μία υποομάδα της Ομάδας Δίας, που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, πήγε στο σημείο, ειδοποίησε, και στη συνέχεια έφτασαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου.
Η 13χρονη κάποια στιγμή πήδηξε στο κενό…
Οι τρείς αστυνομικοί, που δεν δίστασαν λεπτό, βλέποντας το κορίτσι να πέφτει στο κενό, έφτιαξαν με τα χέρια τους πλέγμα προστασίας και έσωσαν από βέβαιο θάνατο τη νεαρή κοπέλα που έπεφτε από τη γέφυρα.
Ως εκ του θαύματος, η ανήλικη ήταν ζωντανή, είχε τις αισθήσεις της, αλλά υπέστη σοκ. Οι αστυνομικοί αποδείχτηκαν, ο φύλακας άγγελός της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη ήθελε να θέσει τέλος στη ζωή της λόγω ερωτικής απογοήτευσης.
trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή