Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Ζεστή “αγκαλιά” σε γιαγιά και εγγόνι που ζουν στην ανέχεια

Την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, παρουσία της προέδρου και της ταμία του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Ελληνική Μέριμνα Βόλου”, παραδόθηκαν σε γιαγιά και το εγγόνι της, είδη διατροφής, λιχουδιές, παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, λαμπάδα, καινούργια παπούτσια και ρούχα, όπως και είδη καθαριότητας, που προσέφεραν συμπολίτες για κείνη, καθώς επίσης μια δωροεπιταγή τροφίμων 50€, όπως και το χρηματικό ποσό των 200€ που συγκεντρώθηκε από δωρεές για την ενίσχυση της ηλικιωμένης και του παιδιού, προκειμένου να καλυφθούν επιτακτικές ανάγκες της καθημερινότητάς τους.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Ελληνικής Μέριμνας Βόλου κ. Άρτεμις Παπανδρέου – Φώτα, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολλά περισσότερα είδη απ’ όσα μπορεί να καταναλώσει μια οικογένεια σ’ ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Έτσι, διατέθηκε μέρος αυτών τω ειδών και σε δυο ακόμη μονογονεϊκές οικογένειες της Νέας Ιωνίας με μικρά παιδιά και μεγάλες οικονομικές ανάγκες.

“Χαιρόμαστε που κατορθώσαμε σε τόσο δύσκολους καιρούς να προσφέρουμε λίγη χαρά, χάρις στη δική σας ανταπόκριση και αγάπη”, επισήμανε η κ. Παπανδρέου και ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά ανακούφισης ανθρώπων ταλαιπωρημένων από τη ζωή, όπως και τους συλλόγους, τους ομίλους και τα σχολεία της πόλης που συνέδραμαν την προσπάθεια:
Τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου “Θέτις” για την προσφορά δυο δωροεπιταγών τροφίμων συνολικής αξίας 100€, λαμπάδα και ρουχαλάκια για τον μικρό Κωνσταντίνο.

Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας για την προσφορά τροφίμων.

Το 14ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου για την προσφορά ειδών διατροφής και καθαριότητας.

Το Ελληνογαλλικό Σχολείο “Άγιος Ιωσήφ” για την προσφορά δυο δοχείων τυριού.
Τον Σύλλογο Συνταξιούχων του Δημοσίου Μαγνησίας για την προσφορά τροφίμων, παιχνιδιών, όπως επίσης 2 καινούργιων ζευγαριών παιδικών υποδημάτων και ενδυμάτων.

Την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου για την δωρεά των 70€, εις μνήμη Λιλής Κοέν, στο Σωματείο.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή