ΒΟΜΒΑ στην Καλαμπάκα! Αποσύρει την υποψηφιότητα ο Κώστας Τόλης

Η ανακοίνωση έγινε μέσω ανάρτησης στο Facebook

Αποσύρει την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημάρχου Μετεώρων ο Κώστας Τόλης. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του που αναδημοσιεύει το Trikalanews.gr αυτούσια, δεν κατάφερε να πείσει τα άτομα ήθελε να συμπορευτούν μαζί του. Επισημαίνει δε ότι η υποψηφιότητά του δεν είχε καμία σχέση με ιδιοτελείς σκοπούς φέρνοντας ως απόδειξη το γεγονός ότι προηγήθηκε παραίτηση από τη θέση του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Το μέλλον παραμένει ιδιαίτερα ενδιαφέρον  για τον Δήμο στη σκιά των βράχων των Μετεώρων μιας και οι εξελίξεις βαίνουν ραγδαίες…

Ακολουθεί η ανακοίνωση απόσυρσης της υποψηφιότητας:

Η κατάκτηση των ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ και ο σεβασμός στις ΑΞΙΕΣ  (Οι ΑΞΙΕΣ και τα ΑΞΙΩΜΑΤΑ)

 Πριν από ένα χρόνο , έχοντας γνώση της κατάστασης του Δήμου Μετεώρων, ανέλαβα πρωτοβουλία παραιτούμενος μάλιστα από τη θέση του Διευθυντή  της Τεχνικής Υπηρεσίας να συνδράμω στο αίτημα που είναι διάχυτο στους πολίτες για ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ στα Δημοτικά δρώμενα.

 Σ’ όλη μου τη ζωή έχω μάθει να περιβάλω και να οικοδομώ τις σχέσεις μου με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΗΘΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Είναι οι ΑΞΙΕΣ με τις οποίες μεγάλωσα, τις ασπάζομαι και τις υπηρετώ και μ’ αυτές θα συνεχίζω να πορεύομαι.

 Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα προκειμένω να αποκτήσω ΑΞΙΩΜΑΤΑ να παραβώ και να καταπατήσω τις ΑΞΙΕΣ που πρεσβεύω.

 Όλον αυτόν τον καιρό έχω έρθει  αντιμέτωπος με την απογοήτευση του κόσμου, αλλά και με μια γενικευμένη αποστροφή για τη συμμετοχή του στα κοινά.

 Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να πείσω εκείνους τους ανθρώπους που θα ήθελα προκειμένω να συμμετέχουν σε μια κίνηση που θα έκανε τη διαφορά για το Δήμο μας.

 Είμαι από εκείνους όμως, που πιστεύουν πως  για ότι δεν πετυχαίνεις στη ζωή σου δεν σου φταίνε οι άλλοι, αλλά ευθύνεται αποκλειστικά ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.

 Άλλωστε στις μέχρι σήμερα ευχές του κόσμου για «καλή επιτυχία» πάντα τους προέτρεπα να μου εύχονται ν’ αντέξω. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ.

 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη σας.

 Κώστας Τόλης

 Αρχιτέκτων Μηχανικός

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα

Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα

Απόφαση Υπουργείου Εργασίας για παύση εργασιών σε εξωτερικούς χώρους λόγω καύσωνα …
Συνάντηση Αριστοτέλη Σπάνια με τον δήμαρχο Καρδίτσας για κρίσιμα ζητήματα του Δήμου

Συνάντηση Αριστοτέλη Σπάνια με τον δήμαρχο Καρδίτσας για κρίσιμα ζητήματα του Δήμου

Ο Βουλευτής Αριστοτέλης Σπάνιας δεσμεύεται να προωθήσει τα προβλήματα του Δήμου Καρδίτσας στην κυβέρνηση …
Επίσκεψη Πολωνού Επισκόπου στην Κατερίνη

Επίσκεψη Πολωνού Επισκόπου στην Κατερίνη

Το διήμερο 14-15 Ιουλίου επισκέφθηκε την Κατερίνη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σούπρασλ κ. Ανδρέας, Ιεράρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας …
Αιτήσεις για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ του Δ. Τρικκαίων με voucher μέσω ΕΕΤΑΑ

Αιτήσεις για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ του Δ. Τρικκαίων με voucher μέσω ΕΕΤΑΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες ότι υποδέχεται και το σχολικό έτος 2024-25 παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και …